Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Bagoly, kutya és cica dobozok. Csomagolj! [videó]

Nemrég egy olyan ötletről írtam, amellyel az ünnepek idején is visszatérő vásárlókat tudsz szerezni, anélkül, hogy folyton akcióznál. A csomagolásról, mint plusz szolgáltatásról, ami biztosan megtérül. Két hete egy olyan boltban jártam, ahol volt ilyen lehetőség. Trendi konyhai eszközöket kínáló kis üzlet volt. Kértem az eladót, hogy csomagolja be nekem a megvásárolt termékeket (hozzáteszem, csak azért, mert nagyon megtetszett a csomagolópapírja.) Nagyon kedves volt és látszott rajta, hogy örömmel teszi, de közben százszor kért elnézést előre, ha esetleg nem úgy sikerülne a végeredmény, mint azt szeretné. Nos, arra az esetre, ha nincs ötleted a csomagolás terén, íme egy kis segítség.

otletes_csomagolas_bagoly.png

Ezek a dobozok bármilyen ünnepre tökéletesek és pofon egyszerű az elkészítésük. Előre elkészítheted hozzá a füleket/szemeket, így a boltban még könnyebb dolgod lesz.

TIPP: Tegyél ki a pénztárpulthoz pár előre elkészített, jól sikerült dobozt, hogy lássák a vásárlók mit is kaphatnak!

A videók svédül vannak, nagyon mókás hallgatni őket (főleg úgy, ha nem tud az ember ezen a nyelven). Persze szöveg nélkül és abszolút érthetők és követhetők az instrukciók. Lássuk a baglyot!

ugglepaket = bagoly csomag

 

hund- och kattpaket = kutya és cica csomag

 

És még több inspiráció (az ünnepi dekorhoz).

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr846995049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása