Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

5 alap üzletdekorációs eszköz

Ha úgy érzed nem csak a kirakati témán ideje változtatni, de a boltbelső is kaphatna egy kis frissítést, akkor válassz a következő elemek közül! Az 5 eszköz bármelyikével, saját magad is könnyedén boldogulhatsz. Nem (feltétlenül) kell vagyonokat költened, hogy barátságosabbá, hangulatosabbá varázsold az üzleted. Nézd csak:

1. Papír:

Az egyik legsokoldalúbb eszköz, a papír. Számtalan felhasználási módja van. Hajtogathatod, ragaszthatod, vághatod, pöndörítheted, felfűzheted, feltűzheted. Készíthetsz belőle alakokat, formákat, feliratokat. TIPP: A kirakatban szereplő papír elemet, itt-ott elhelyezheted az üzlet belsejében is, ezzel is összekötve, továbbvezetve a kinti kompozíciót.

alap_uzletdekoracios_eszkoz_1.jpg

alap_uzletdekoracios_eszkoz_2.jpg

2. Karton:

Akárcsak a papír, rengeteg területen hasznosítható a karton is. Egy fokkal talán nehézkesebb bánni vele, viszont nem csak bolti dekoráció, de üzletbútor is készíthető belőle. Például polcok, pultok, szekrények, displayek.

alap_uzletdekoracios_eszkoz_11.jpg

alap_uzletdekoracios_eszkoz_10.jpg

3. Festék:

Nem kell azonnal az egész boltot átfesteni, nem erre gondoltam. De nagyon trendi manapság a fal illetve padló megfestése különböző sablonokkal. Remekül fel tudja dobni és hangsúlyozni az üzlet egy-egy részlegét; bejáratot, próbafülkét, kiemelt ajánlatokat vagy akár a pénztár környékét.

alap_uzletdekoracios_eszkoz_7.jpg

alap_uzletdekoracios_eszkoz_61.jpg

4. Matrica:

Ha ügyes vagy, akár magad is vághatsz ki különböző betűket vagy ábrákat öntapadós fóliából. Aztán használhatod őket üvegen, bútoron, falon, a plafonon vagy akár a padlón is. TIPP: Válassz közepes tapadású matricát, hogy aztán, ha kell, nyom nélkül el is tudd távolítani a felületről. (Az alábbi padlómatrica egy cipőbolt talaját díszíti. Remek marketingfogás és vásárlási élmény fokozó megoldás).

alap_uzletdekoracios_eszkoz_9.jpg

alap_uzletdekoracios_eszkoz_8.jpg

5. Virág:

Mi keresnivalója van a növényeknek egy üzletben ami egyáltalán nem is virágbolt? Nagyon is sok. Talán az üzlettulajdonosok nagy részének nem is jut eszébe virággal dekorálni, pedig ez szinte az egyik legegyszerűbb megoldás. Na persze nem a következő 2 képen láthatóhoz hasonló elrendezésekre gondolok. Ezek garantáltan több munkát, időt és szakértelmet kívánnak. Viszont a harmadik fotón csupán egyetlen csokor virág szerepel. Tökéletes összhangban a termékekkel, frissességet és kedvességet sugározva.

alap_uzletdekoracios_eszkoz_3.jpg

alap_uzletdekoracios_eszkoz_5.jpg

alap_uzletdekoracios_eszkoz_4.jpg

képek forrása: pinterest.com/boltberendező/segítség-boltdekorációhoz

Ha még több üzletdekorációs tippet szeretnél olvasni:

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr477042021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása