Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Offline üzletek grafikus, 2d dizájnnal

Bár a múltkori poszt után úgy tűnhet, de egyáltalán nincs bajom a webáruházakkal. Sőt. Nekem is volt webshopom több évig. Nagyon is szerettem az egyszerű kezelhetőségét, pláne a költséghatékonyságát. De valahogy mindig is irigykedtem kicsit azokra. akiknek igazi üzletük van. Úgy alakítják a berendezést ahogy ők szeretnék, ahogy hiszik vagy tudják, hogy sikerre viszi majd őket. Úgy, hogy saját magukat is jól érezzék benne nap, mint nap. Az igazi bolttulajdonosok hús-vér emberekkel találkoznak. Látják a reakciókat, kommunikálnak velük szemtől-szembe. Az online üzletekből nekem a visszacsatolás hiányzik nagyon. Hogy nem látják az eladók, hogy mit szólnak a vásárlók, mikor végül megérkezik hozzájuk a várva várt csomag...

Na de úgy tűnik vannak olyan tervezők, akik láttak fantáziát a 2d és a 3d világ ötvözésében. Offline boltoknak (és kirakatoknak) varázsoltak grafikus, 2 síkú külsőt. Vicces lenne betérni egy ilyen boltba és közelről nézegetni (netán megtapogatni) a különös vonalakat.

2d_grafikus_bolt_design1.jpg

2d_grafikus_bolt_design.jpg

A Red Design Group tervezte a fenti édességboltot Melbourneben. De az üzlet különlegessége nem csak a designban rejlik. A Sweet Enough névre hallgató importőr kizárólag cukor-mentes finomságokkal foglalkozik.

2d_grafikus_bolt_design5.jpg

2d_grafikus_bolt_design4.jpg

2d_grafikus_bolt_design3.jpg

2d_grafikus_bolt_design2.jpg

A Studio Makkink & Bey a lyon-i Camper cipőbolt részére alakított ki boltbelsőt. A koncepció egy soha véget nem érő lépcső sor volt.

2d_grafikus_bolt_design8.jpg

Ezzel a képpel találkozhattatok már a Boltberendező index-es fejlécében. Hsindai Huang, alias Daizy, a nagyszabású grafikákat az ARTIFACTS számára rajzolta. (Emailben kértem tőle engedélyt a fejléckép használatára. Nagyon kedves lány. Ezúton is köszi! Mestermunka. Credit.)

2d_grafikus_bolt_design10.jpg

A lenti kép szintén zseniális. Teljes retró feeling. A "próbababát" mintha az újságból vágták volna ki. Ez is egy olyan jól megkomponált kirakat amit pár másodpercig biztosan elnézegetnek a járókelők.

2d_grafikus_bolt_design12.jpg

Üzletdekoráció? Az erről szóló ingyenes Boltberendező e-magazint lapoztad már?

10_uzletdekoracio_billboard_310x250.png

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr647077739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása