Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Make up pop up bolt Berlinben - még pár napig

Bár már november 20-án nyílt, még január 31-ig nyitva tart Berlinben a Jacks beauty department pop-up boltja. Na, most még időben szóltam. Ha Berlinben jársz, és érdekelnek a különleges high-end kozmetikumok akkor feltétlenül nézz be hozzájuk!

Jó, lehet, hogy a szenzációs nyitóprogramokról (ingyenes frizura készítés, manikür és persze smink) már lecsúsztunk, de a bemutatott, különleges termékpaletta és persze a boltberendezés is épp elég indok arra, hogy betekintsünk a Bikini Berlinbe. A nyitó nap legütősebb ötlete szerintem az volt a rendezők részéről, hogy az érdeklődők, a frissen elkészült hajkölteményekben és sminkkel le is fotóztathatták magukat. Nem is akármilyen team állt a rendelkezésükre: A TUSH magazin profi csapata vezette a szinte divatmagazinba illő fotózást. (<- csak egy tipp a beauty pop up boltot nyitni készülőknek.)

A berendezés teljesen szimpla volt. A legszükségesebb kiegészítőkön kívül javarészt raklapokból és létrából állt. (Létra. Ismerős? >>).

jacks_pop_up_berlin1.jpg

jacks_pop_up_berlin2.jpg

jacks_pop_up_berlin3.jpg

jacks_pop_up_berlin4.jpg

jacks_pop_up_berlin5.jpg

jacks_pop_up_berlin7.jpg

jacks_pop_up_berlin8.jpg

jacks_pop_up_berlin6.jpg

- forrás itt -

Te is szeretnél pop up boltot nyitni, csak nem tudod, hogyan fogj hozzá? A Pop up boltok kézikönyvében részletes útmutatást találsz!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr667095683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása