Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Mikro bisztro, Lengyelországból

Sok mindenkinek szerepel a titkos álom-listáján egy kávézó. Nekem egészen kidolgozott tervem és komplett ötlet listám van a mesebeli helyhez. Komoly kis büdzsé kellene a kivitelezéséhez, de persze a fejemben óriási forgalma lenne és szépen jövedelmezne..

Hát tegnap belefutottam ebbe a parányi szépségbe. Ok. Nem kell több. Beérném ennyivel is. Jöhet! Én elvezetem.

mikro_bisztro3.jpg

mikro_bisztro4.jpg

mikro_bisztro2.jpg

mikro_bisztro.jpg

A Kropka egy mikro bisztro Gdynia-ban. Miniatűr területén saját készítésű szendvicseket és sütiket illetve italokat és természetesen kávét szolgálnak fel. A csöppnyi hely maximalizálása érdekében a designerek fehér, lyukacsos furnérlemezzel burkolták a falakat. A látványos és praktikus elemekre szinte bármilyen konyhai segédeszköz könnyedén felakasztható. Az élénk sárga kiegészítők vonzzák a tekintetet, ügyes módja ez a figyelemfelkeltésnek. Az üzlet frontja teljesen kinyitható, ezzel is tovább tágítva a teret és helyet adva még több vásárlónak/ fogyasztónak.

- forrás: http://www.yellowtrace.com.au/ -

Kövesd a Boltberendezőt a facebookon is!

10_uzletdekoracio_billboard_310x250.png

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr937223347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása