Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Jótékonysági pop up bolt, az utcán élők részére

A The Street Store kezdeményezés 2014 januárjában indult útjára. Az első utcai pop up boltot, a M&C Saatchi Abel és a Haven Night Shelter Welfare Organization hívta életre, a Fokvárosban élő hajléktalanok számára.

a98957_homeless_6-pop-up-store.jpg

A pop up bolt koncepciója nagyon egyszerű. Az adakozó kedvűek, egyszerű karton táblákra felfűzik a ruhadarabokat, valamint kiállítják a cipőket, amikre már nincs szükségük, vagy amiket az utcán élő embereknek szánnának. Önkéntesek minél szélesebb körben meghirdetik az akciót. A rászorulók pedig jönnek, válogatnak és természetesen ingyen, elvehetik a nekik tetsző darabokat.

A kezdeményezés továbbra is mindenki számára nyitott és elérhető, így bármelyik városban megvalósítható.

Szóval soproniak, szombathelyiek, budapestiek, balatonfürediek, balatonalmádiak, tihanyiak, ha van kedvetek szövetkezni, keressetek a hello@boltberendezo.hu email címen és nyissunk közösen utcai pop up boltot a nélkülözők részére!

A sok használtruha,- és közösségi vásár után, itt az ideje egy újabb szintre lépni! Ki tart velem? (Önkéntesek és segítő szervezetek jelentkezését is várom!)

- forrás -

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr867514016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása