Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Kaktusz kép? A bolt éke!

Van pár dolog, a üzletberendezésben, ami bizonyos helyzetekben, szerintem, elengedhetetlen. Az egyik ilyen, a vendéglátóhelyeken, az élő növény. Ha vágott, legyen friss. Ha kis méretűek, vagy fűszernövények, akkor beteríthetik akár az egész falat is. Ha cserepes, legyen nagy! Ha pozsgás, akkor pedig mehet az asztalokra.

Az élő zöldek azonban nem csak a kávézókban és éttermekben mutatnak jól. Számtalan üzlet van, ahol előszeretettel használják őket dekorációs eszközként. És milyen jól teszik. A növények frissességgel töltik meg és barátságosabbá varázsolják a teret. Biztos ismeritek a régi mondást: Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet. Vagyis "A kereskedő, aki ilyen gondosan ápolja a növényeit, biztos kedves ember. Megbízom benne, szívesen vásárolok tőle." - gondolhatja a vevő az üzletet díszítő virágokat látva.

Klassz! Akkor holnap be is mész a kertészebe és szerzel pár cserepes növényt a boltodba? De milyet vegyél? Mi igényel viszonylag kevesebb törődést? Mi mutatna jól?

enhanced-buzz-19343-1364931328-14.jpgVan egy tippem számodra, ha kevés a hely az üzletedben, de mégis szeretnél zöld dekort. Készíts pozsgás növényekből képet és helyezd a kasszapult mögé a falra!

A pozsgás növények, így a kaktuszok is kitűnő választás a boltba. Nem igényelnek sok vizet, bírják a meleget, könnyű bánni velük és nyugodtan fellógathatod őket vertikálisan is.

Kellékek a képhez:

  • fa keret / láda
  • műanyag kerítés háló
  • fekete vászon anyag
  • tűzőgép
  • szögek
  • föld, kaktuszfélék számára
  • pozsgás növények
  • kép keret

succulent-steps.jpg

Így készítsd el a képet pozsgás növényekből:

  1. Vágj ki egy, a keretnél picivel nagyobb méretű rácsos, kerítés darabot. Illeszd a keret aljára. Fedd be a fekete vászon anyaggal és tűzőgéppel rögzítsd őket a ládához.
  2. Töltsd meg földdel a fa keretet.
  3. Szögekkel erősíts a keret tetejére egy vékonyabb fa lemezt. Majd fordítsd meg a keretet.
  4. Tervezd meg a növények helyét. Rakosgasd őket sorba a ládád mellé.
  5. Ültesd el a növényeket a ládában: vágj ki apró négyzeteket a fekete vászon anyagból (ahol szükséges a rácsból is) és nyomd a kaktuszokat a talajba.
  6. Vegyél egy számodra szimpatikus, a bolt dizájnjához illő, és a láda méretéhez passzoló képkeretet és rögzítsd a fa láda széleihez.
  7. Akaszd fel a képet a kasszapult fölé!

- források: http://www.buzzfeed.com , http://www.warmhotchocolate.com -

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr507704272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása