Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Space23 - a legmenőbb sportbolt Rómában

Úgy tűnik ez már lassan tendencia, hogy a szabadságok, utazások után, legalább 1 hónap eltelik mire beszámolót tudok készíteni a látottakból. 4 hete ugyanis, mini, római vakáción jártunk és rengeteg szép boltot megcsodáltunk (persze a sok híres látnivaló mellett).

Mivel a lefoglalt vissza járatunkat törölték (szerencsére még előre értesültünk róla) 3 naposra rövidült a hosszú hétvégénk Olaszországban. Aki járt már Rómában tudja, hogy ennyi idő kb. semmire sem elég. Illetve, akkor nem, ha minden nevezetességet kívülről, belülről meg akar nézni az ember. Arra viszont tökéletes, hogy kizökkenjünk a hétköznapokból, hogy ősszel is magunkba szívjuk (az ott még) igazán meleg napsugarakat, finomakat együnk, aktívan pihenjünk és töltődjünk. Mi ez utóbbi verziót választottuk. Nem rohantunk híres épületektől, híres szökőkutakig. Hagytuk, hogy azok jöjjenek szembe velünk utunkon. Sétáltunk, kószáltunk, bóklásztunk és közben olyan csodás dolgokra bukkantunk, mint az alábbi bolt. Sport rajongók figyelem! A Space23 kihagyhatatlan üzlet, ha Rómában jártok.

Lehet kicsit elfogult vagyok, de a mi családunkban és baráti körünkben nincs élet kosárlabda nélkül. És ezzel ugyanígy lehet ez a bolt és tulajdonosai is. Számtalan mez, kosárcipő, NBA csapat mintás, nyomatos zoknik, labdák.. és hát a név sem véletlen választás. Aki kosarazik érti is ;)

De dicsérő szavak helyett, jöjjenek most inkább a képek, szerintem elég meggyőzőek.

space234.png

Az alsó szintről felnézve.

space232.png

Lépcső design.

space233.png

Egyedi, igazán ötletes öltözők.

space231.png

A fenti galériáról, letekintve.

space235.png

Színek, formák, osztott terek.

space236.png

Geometrikus alakzatban, változatos polcrendszerek és példás termékkihelyezés.

space237.png

Sztárfal.

Kinek hogy tetszik? További info: http://www.space23.it/

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre!

Ha Te is szeretnéd átrendezni, felfrissíteni, optimalizálni üzleted, csak nem tudod, hogy hogyan fogj hozzá, ez a Boltberendező online tanfolyam pont Neked szól. Itt olvass tovább a részletekért!

 

kurzus_0625-213x300.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr517965684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása