Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Szuper, egyszerű montázs és moodboard készítő? Polyvore!

Avagy, hogyan készíts magadnak ötlettáblát a Polyvore oldal vagy app segítségével? Tervezz magadnak ruhatárat vagy épp új berendezését üzletedenek!

Nagyjából 2 éve találkoztam először a Polyvore-al. Akkor épp várandós kismamaként ötleteket kerestem a pocakos, praktikus, de ugyanakkor csinos öltözködéshez, illetve születendő kisfiam szobájához. 

Aztán pár hete, mikor egyszerű, könnyen kezelhető, hasznos és ingyenes moodboard készítő program után kutattam, újra rábukkantam az oldalra. A legszuperebb az benne, hogy tényleg rengeteg termék közül lehet itt válogatni, legyenek azok ruhák vagy lakberendezési eszközök. Ezek az elemek mind külső oldalakról kerülnek a rendszerbe, de egy átkattintás után, akár azonnal meg is rendelhetőek. Vagy, szuper szettek készíthetők velük. ;)

Szóval mostanában, amint befut egy megkeresés a Boltberendezőhöz, már nem csak a fejemben kezedek el azonnal tervezni, de a Polyvore*-on is. Ha időm engedi, persze. (Mondjuk, ha épp várnom kell valahol, sokszor ezzel ütöm el az időt.)

polyvore1_boltberendezo.png

Egy képzeletbeli minibolt alapjai (ver. 1.)

A kiindulópont nálam, ezen a felületen, általában egy adott bútordarab szokott lenni. Meglátok valamit a hatalmas online árukészletből, ami megtetszik, kiválasztom és elkezdek köré építkezni. A fenti esetben a szőnyeg volt az alap + tudtam, hogy fekete polcokkal, szekrényekkel szeretném párosítani.

A sok-sok rakosgatás, törlés, újra keresés után szép lassan kialakul a koncepció, menet közben. Ezt követően, ha valós projektről lenne szó, jöhetne az ésszerű tervezés, újragondolás, megvizsgálás. Működnek-e az ötletek a megrendelő elvárásaival, kéréseivel? Kiszolgálná-e a tér a termékeket? Megfelelne a célnak és a várt eredményeknek a koncepció? stb.

polyvore2_boltberendezo.png

Egy képzeletbeli fehérnemű szalon alapjai.

polyvore3_boltberendezo.png

Egy képzeletbeli minibolt alapjai. (ver. 2.)

Persze azt se feledjük, hogy a moodboardok elsősorban csak hangulati, stílus montázsok. A kivitelezés során nem (felétlenül) az itt kiválasztott elemek kerülnek megvételre, beépítésre. (Sokszor a büdzsé is felülírja ezeket az előzetes terveket.)

Ha még több ötletet, tippet, útmutatást szeretnél, hogy Te magad, saját ötletekből rendezhesd be vagy rendezhesd át boltodat, az alábbi online kurzus pont Neked szól! (Most VIP csomagban, sok egyéb ajándék közt, 60 db kidolgozott, egyedi kirakat ötlettel lehet a Tied!)

12937wrfdgii00.png

*A Polyvore használatáról részletesen itt olvashatsz.

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr88031286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása