Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Középpontban az almás rétes – a Demel őszi kirakata

Igazán feldobja a novemberi  esős  belvárost a bécsi Demel cukrászda kirakata, aki csak elhalad előtte, lefényképezi a kis réteslányt.

demel2.jpg

Bécsi szelet, melanzse, fiáker – a felirat szerint ebbe a felsorolásba illik az ellenállhatatlan almás rétes is, mint az osztrák főváros hangulatának egyik meghatározó eleme.  Az illatos gyümölcsös édesség már Mária Teréziának is a kedvence volt.   

demel1.jpg

A kirakat olyan, mintha egy régi bábszínház kellékei keltek volna új életre. A piros függöny elé penderülő, kissé kopottas figura megdobogtatja a nézők szívét, porcukros ruhája pedig ügyesen tereli a figyelmet a három tál sütemény irányába.

demel3.jpg demel4.jpg

 

 

 

 

 

Nem is kellett volna odaírni, hiszen mindenki érti: a tökéletesen elkészített, könnyű finomság egy pillanatra képes elfeledtetni a hétköznapok bánatát, kiszakítani a valóságból, és felrepíteni a hulló falevelek és aranyló almák közé. Mi meg csak kapaszkodunk az esernyőnkbe. 

kep1.png

 

Bódi Zsuzsa, shop designer, Bécs

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr638099838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása