Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Ilyen volt a WUK Lights karácsonyi design vásár, Bécsben

Advent idején mindig is Bécs volt a karácsonyi vásárok egyik fővárosa, és ez idén mit sem változott. A hagyományos, díszes-cukros faházikók mellett azonban már régóta jelen vannak alternatív megoldások is: puncs és kézművesség frissebb fazonban, ünnepi készülődés egy kicsit másképp.

„Kötelező program, ha valaki lazán akar ajándékot vásárolni”- hirdeti magát a Lights, a beltéri designpiac, ami egy régi gyárépületben kialakított kulturális központ falai közt várja az érdeklődőket.

wuk1.jpg

Az ipari környezet rögtön megadja az alaphangulatot: a tágas csarnokok és óriás ablakok szó szerint teret engednek a több mint 40 kis márka és fiatal tervező kreativitásának.

wuk3.jpg

wuk2.jpg

Hatalmas arany csillagok díszítik a vásárt, de a kisebb standokat összefogó berendezői ötlet is a fényekre épül. Minden pultnak külön fényforrása van: olvasólámpa, színes spot vagy éppen egy karácsonyi égősor emeli ki a termékek egy-egy csoportját.

wuk4.jpg

wuk6.jpg

Mivel a Lights minden évben csak három napig tart, a pultokhoz könnyű, alkalmi tárolókat és egyszerű, de ötletes dekorációs elemeket használtak fel. Kopott dobozokból polc, bambuszból vállfa, létrából stíluselem lett.

A könnyed hangulatot a jó zene, a karácsonyi bár és még egy kényelmes beszélgetősarok is szolgálja, így lehet a vásárlásból valóban nyugis válogatás, az eladásból pedig talán érdekes találkozás.    

wuk8.jpg

kep1.png

 

 

Bódi Zsuzsa, shop designer, Bécs

 

Ha Te is kedvet kaptál hozzá, hogy designer vásáron vagy kézműves piacon áruld termékeidet, akkor a következő KisOkosnak biztosan nagy hasznát veszed majd ;) Kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr638169848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása