Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

TOP 10 - Mariahilfer Straße
Ünnepi kirakatok

Bécs legismertebb bevásárlóutcáján mindig nagy a zsúfoltság, de az ünnepek közeledtével különösen nagy tömeget csábítanak a boltok év végi akciói. A vásárlók kegyeiért szinte versengenek a szép kirakatok, íme a 10 legjobb, legcsillogóbb darab.

A Hämmerle divatház klasszikus fekete-fehér kompozíciója letisztult formákkal dolgozik. A gömbök játékosságot, az ezüst motívumok az ünnepi fényt adják a három kirakat hangulatához, melyek egymással is szépen harmonizálnak.   

bgsy.jpg

wrgwtra.jpg

rgraefg.jpg

A természet megjelenítése örök téma. A Diesel kirakata a tél jeges varázsát hideg fényekkel, havas-fagyos állatfigurákkal adja vissza.

greafge.jpg

aegarfgf.jpg

Ugyanígy a tél ihlette, de itt éppen inkább meleg színekkel és finom, cizellált formákkal dolgozik egy másik különleges display (Hallhuber).

agaerges.jpg

Sok a mozgó díszlet, a Gerngross kirakatában például egy kislányfigura hintázik. Van, ahol műhavat fújnak a kirakat elé, hogy méginkább felhívják a boltra a figyelmet

ehthygv.jpg

Pamutgombolyagból vannak a hólabdák ennek az olasz üzletnek az ablakában (Energie& Killah).

rgear.jpg

Már elkezdődtek a leárazások, kikerültek a “Sale” matricák a Peek&Cloppenburg hatalmas, hátulról megvilágított kirakatára. 

btrhsertg.jpg

syethst.jpg

kep1.png

 

 

Bódi Zsuzsa, shop designer, Bécs

 

 

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr238187904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása