Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Példás kirakatok a JACADI-tól

„A kevesebb néha több”. Ennek a sokat hangoztatott, de sajnos csak ritkán látott kirakatrendezői vezérelvnek az iskolapéldái is lehetnének a Jacadi francia márka elegáns ablakai.

zrtzh.jpg

Mindegy, milyen évszak, szezon, ünnep vagy éppen leárazás, a téma mindig egyértelmű, a forma letisztult, a színek és hátterek pedig finoman ismétlik és kiemelik az aktuális kollekció legszebb darabjait.

ujtcu6c.jpg

ofugsgr.jpg

Az 1976-ban alapított Jacadi 35 országban összesen 270 üzlettel büszkélkedhet, és ma már a felső kategóriás gyermekdivat ismert képviselője. Ennek ellenére a dekorációk általában klasszikusan egyszerűek, így bármely gyermekbolt számára lehetnek ötletadóak.

arrwewr.jpg

ouio.jpg

Vitorlás, léggömb, tollpihe, felhő vagy papírforgó – a gyermeki fantázia világába kalauzolnak a díszletek, és az üzletbe a jól elhelyezett tárgyak."

urzeyt.jpg

opgkijb.jpg

kep1.png

 


Bódi Zsuzsa, shop designer, Bécs

 

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre!

kirakatotletek.png

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr318413076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása