Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Tavaszi kirakat kavalkád, Bécsből [1.rész]

A márciusi időjárás még szeszélyes, de a kirakatokban már megindult a tavaszi zsongás: pillangók, virágok, artisták és pop corn – ezek a témák az idei belvárosi kikelet első hírnökei.

Az ifjúság, szerelem és életöröm örök szimbóluma; minden télűző dekoráció klasszikus darabja valamilyen formában a virág motívum, mely természetesen ezúttal is főszerepet kapott. Legyenek a levélkék harsányan élénk színűek vagy éppen finom pasztellek, a növények élő cserepesek vagy csak stilizált papírformák: a cukrászdától az könyvesboltig mindenhol friss, üde hangulatot lopnak az üzletekbe.

Még a telet idézi, de már virágszirmokat mintáz a MONCLER hófehér kompozíciója, amely a jól megtervezett világítással szinte mesebelivé varázsolja a megvételre kínált ruhát.


blog1.jpg

Szintén romantikus hangulatot választottak az ANNA látványtervezői, amikor az ékszereket rendhagyó módon egy kisebb próbababán helyezték el. A halványrózsaszín selyemruha és a könnyű papírborítékok szépen kiemelik a filigrán kollekciót, egyúttal követik a 2016-os Pantone trendeket is.   

 bild2.jpg

Szintén divatszín dominál a STEFANEL kirakatában, mégpedig a tavaszi égboltot utánozó „derűs kék”. Már az utca túlsó oldaláról feltűnnek a hatalmas pop corn dobozok és a masnis-csíkos spirál nyalókák.

 bild3.jpg

Az apróbb termékeknek is jut virág: csinos színes kelyhekben üldögélnek a SWATCH legújabb termékei.


bild4.jpg

Az édességek mellett remekül mutatnak az óriási csokrok, a húsvéti marcipándíszek mögé pedig sárga nárciszokat idéző, könnyed papírdekoráció került (DEMEL, OBERLAA).

 bild5.jpg

Még a legegyszerűbb boltot is feldobják a csinos, egyforma kaspókban felsorakozott cserepes növények (MEPHISTO).

 bild7.jpg

Ha virágot is választunk a dekorációhoz, fontos, hogy megfelelően ápoljuk!

Tipp: gyakran az üzlet dolgozói beosztják egymás között, ki melyik növényért felelős.

kep1.png

 


Bódi Zsuzsa, shop designer, Bécs

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr728486364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása