Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Rusztikus dekor: a legjobb web-lelőhelyek

Legutóbbi boltberendezős munkánk során ismét a rusztikus stílus irányába kalandoztunk el. A megrendelő kérésére és persze nagy örömünkre, leginkább nőies, vidéki kiegészítőket használtunk a dekorációhoz. Elsősorban a hatalmas kirakati területet kellett különféle látványos, ízléses, trendi, ugyanakkor a termékkínálathoz is passzoló elemel feltöltenünk és berendeznünk. Persze ennek megfelelően a belső tér sem maradhatott rusztikus tárgyak, a stílusra utaló bútorok és díszlet nélkül.

kepernyofoto_2016-08-12_15_05_58.png

-Válogatás az üzlet moodboardjából-

Jó pár tárgyat személyesen szereztünk be, de ahogy az manapság lenni szokott, megint csak nagy segítségünkre volt az internet is. Nem mondom, hogy ezáltal időt és energiát spóroltunk volna, hiszen a keresgélés általában ilyenkor is hosszadalmas és számolni kell a kiszállítás idejével is. Viszont a kínálat hatalmas és szuper dolgokat lehet rendelni online. A rusztikus dekorunk kb. fele használt, de szép állapotú, igényes eszközökből állt, míg a többi elem inkább csak itt-ott koptatott vagy anyagában is eleve a stílushoz passzoló volt.

Mivel számos szuper webhelyre bukkantunk a kutatás során, szívesen megosztjuk veletek a listánkat, hátha a közeljövőben Ti is hasznát veszitek majd ;)

Antikpiac:

Antik, régiség, műtárgy apróhirdetési oldal. Gyűjtőoldal, sok-sok egyedi hirdetőt fog össze. Óriási a választék. A fizetés/szállítás mindig az adott eladótól függ.

Skanditrend:

Nagyszerű választék, igazán stílusos termékek, remek kiszolgálás. Akad pár dolog, ami nincs raktáron, bár a webshopban megtalálható, ezek mind előrendelhetőek. Hagyományos boltjuk is van ;)

Rusztikhome:

Széles termékkínálat, viszonylag hosszabb szállítási idő (4-6 nap átfutási idő) de folyamatos tájékoztatás a megrendelés állapotáról. Konyha, fürdő, lakás és kerti dekor is kapható.

Otthondeco:

Szintén hosszabb szállítási idő (5-7 nap). Ajtó,- és asztaldíszek, fontott és faáru illetve kosarak.

Rusztikum:

Sok-sok kerti illetve számos fém, vas, cink tárgyuk van. 1-3 napos szállítással, igazán különleges választékkal.

Borokaotthon:

Romantikus lakberendezési tárgyak otthona. Igazán széles választék, szuper kínálat. Nagyobb bútoroktól az apróbb kiegészítőkig.

Galéria Savaria:

Antik online piactér. Gyűjtő oldal. Szuper jó (elsősorban használt) dolgok olcsón és drágán :) Régiségek, gyűjtemények, egyedi eladóktól. Érdemes böngészni!

Ribiszke:

Romantikus, vintage, skandináv termékek, dekorációs kiegészítők és bútorok is megtalálhatóak a kínálatukban. Az oldalon kissé nehézkes a navigáció, de megéri szétnézni náluk is!

Krem-Home:

Egyik nagy kedvencem. Igazán igényes, szép kínálat. Vintage, loft, egyedi és saját maguk által felújított bútorok, gyönyörűséges és különleges virág és lakásdekorációk találhatóak náluk. Nem csak webshopjuk, hagyományos üzletük is van. Szakértő csapattal várnak és számos szolgáltatással segítenek, ha elakadnál.

Na és persze a jó öreg Vatera és Jófogás oldalak maradtak még hátra, de nem hiszem, hogy ez utóbbiakat különösen be kellene mutatnom :)

Jó válogatást és dekorálást Mindenkinek!

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre! 

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr7910397234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása