Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Jóízű meglepetés - Fricska Bisztró, Veszprém

Igazán nem kell sok fantázia a díszítéshez, ha a vendéglőd udvarán keresztülcsobog egy hűs patak. Maradhattak volna ennyiben is a veszprémi Fricska bisztró tulajdonosai, de szerencsére nem voltak restek, és ötletes berendezéssel, laza dekorációval adták meg a hely egyedi jellegét.

unbenannt_2.png

A kertben az egyszerű fapadok és a piros, zománcozott edények szolgáltatják a falusi romantikát, ám a vidéken is romkocsmát keresőknek is van hangulati elem: vidám lampionok libegnek a kifestett, régi autók fölött.

unbenannt1_1.png

unbenannt2_1.png

A bárnál már mindenféle stílus keveredik, de ez egyáltalán nem baj. Ugyanúgy megfér itt együtt az ipari lámpa és a filigrán borospohár, a patikaszekrényben az italok, a mérlegen a papírszalvéták (?), ahogy valószínűleg a hajdani malomépület egykori tulajdonosa se gondolta volna, hogy az udvarán majd levendulás limonádét szolgálnak fel csokitortával, és most mégis, mi sem természetesebb ennél.

unbenannt3_1.png

A komoly boltíveket ellensúlyozva fesztiválhangulatot rögtönöz az óriási, táblafestékkel mázolt falfelület, rajta versek és színes krétarajzok.

unbenannt6_1.png

unbenannt5_1.png

Kint is van ötlet: kellemes hintában ringatózva válogathatunk a csak erre a célra odaépített „könyvmegálló” kínálatából.

unbenannt7_1.png

unbenannt8_1.png

A népszerű gyereksarok pedig nem más, mint egy tarkára pingált Piaggio APE, platóján a „Heverésző” felirattal, ami a felnőtteknek is kiadja az utasítást kellemes heverészésre, jókedvű fröccsözgetésre. A veszprémi vár látványa, a Séd-patak csörgedezése varázsol igazán élményt a látogatásból.

unbenannt9_1.png

kep1.png

 


Bódi Zsuzsa, shop designer, Bécs

 

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt aFacebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr5611662688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aegithalos 2016.08.31. 16:57:37

Jahh, egyszer probaltam naluk enni, a patakparti padok/asztalok egymasra voltak billentve, mas asztaluknal nem volt hely. Megkerdeztem, felallithatok-e egy padot, merhogy nincs hely. Elhajtottak 'csaba, hogy kapacitashianyuk van, vagy valami hasonlo ertelmezhetetlen okkal. Biztos jo hely egyebkent, csak a franya elso benyomas.

csodatévő dzsagodar 2016.09.01. 07:04:06

Esküszöm egy lomis túra alkalmával harmonikusabb enteriőr állítható össze. Hiányolok egy kacsaúsztatót a közepén egy körhintával, az nagyot dobna a hangulaton. A gyerekek ebéd után/közben játszhatnának egy autentikus faltörő kossal a várfalnál, esetleg a nagymamát vagy nagypapát desszert helyett szórakoztatni lehetne egy korabeli spanyolcsizmával, vagy patakba kergetés társasjátékkal.
Manapság mindenki mindenhez ért és önmegvalósító, és ha a romboló stílus kavalkád valakinek nem tetszik, akkor az biztos egy barbár vadember, egy kötözködő hozzá nem értő primitív gyökér.
Egyébként a legtutibb kép a pöttyös biliben a 2 kólásüveg az egyikben zöld kitudjami.

szófogadatlan prókátor 2016.09.01. 17:54:30

A lezser eklektika, és a stílustalan összehalmozás között pont olyan kicsi a mezsgye, mint az őrült és a zseni között. Nekem inkább tűnik stílustalannak, de lehet, hogy holnap új stílusként ezt ünnepli a fészbúkdzsenerésön.
süti beállítások módosítása