Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

A Beatrix Bizsu üzlete
- Munkáinkból -

Bár profi képekkel nem szolgálhatok, de azt hiszem már itt az ideje bemutatni Nektek nyár végi projektünket a szombathelyi Beatrix Bizsu üzletét.
beatrix_logo_fotor.png

A megbízást az üzletvezetőktől 2016 júliusában kaptuk meg. Már a megkereséskor nagyon szimpatikusnak tűnt a projekt, és az első találkozás alkalmával be is igazolódtak a megérzések. Kedves megrendelők, tudják, hogy mit is szeretnének, de fontos számukra a véleményünk, várják az ötleteinket, javaslatainkat és kompromisszumra készek. A legjobb kombinációk :)

Öszintén szólva első ránézésre elég nehéz volt az adott üzlethelyiségben elképzelni a megálmodott stílust, de ahogy haladtunk a tervezéssel széppen alakultak a dolgok. Ahol többet lehetett mutatni az adott designból (pl. kirakat), oda több elemet terveztünk, ahol kevesebb fért bele ott, csak enyhébb átalalkításokat tanácsoltunk (pl. belső tér).

Alkalmazkodnunk kellett a tér adottságaihoz, a már nagyrészt meglévő termékkínálathoz és a rendelkezésre álló üzletbútorokhoz is. Ez kicsivel nehezítette a dolgunkat, ugyanakkor nagy könnyebbséget jelentett, hogy a megrendelők egy igazán profi, segítőkész és rendkívül barátságos kivitelezővel rendelkeztek, aki szinte az összes (tényleg megszámlálhatatlan) apró módosítást, javítást, átalakító munkálatot elvégezte. 

Ilyen volt az üzlet még üresen, a bérbevételkor:

20160605_180213_resized_fotor.jpg

20160605_180735_resized_fotor.jpg

 Erre kaptunk megbízást:

  • Az üzlet stílusának megtervezése (nőies, rusztikus vonalban)
  • Logo tervezés
  • Kirakat dekoráció
  • Üzletportál + cégtábla
  • Belső tér dekorációja

+ Facebook oldal és Google maps jelenlét beállítása (Webboltberendezo)

A régies, natúrabb stílus kialakításánál, az arculathoz illeszkedően szerettünk volna minél több fehéret, szürkét, natúr színeket és mentát vinni a belső térbe. Annál is inkább mert az árukészlet elve nagyon színpompásnak ígérkezett. Viszont a meglévő bútorok, fa elemek festésére és a burkolatok megváltoztatására nem volt lehetőség. 

Amivel operálni tudtunk az a falak festése volt, illetve a meglévő üzletbútorok (melyeket szuperül beépített a megrendelő ezermestere) fiókgombjainak lefújása szürkére.

A hatalamas kirakatot igyekeztünk minél több olyan egyedi kiegészítővel és display elemmel megtölteni, amelyek megfelelően kiemelik a termékeket és keretet adnak számukra. Kiegészítés képpen kézzel készült különleges kréta filc grafika került az ablakokra.

Ilyen lett az üzlet:

img_5772_fotor_collage.png

img_5792_fotor_collage.jpg

img_5790_fotor_collage.jpg

 

A Boltberendező team tagjai voltak a projektben:

  • Bárdics - Juhász Dóra - boltberendező
  • Szitár Laura - boltberendező
  • Kiss Krisztina Noémi - kirakat grafika

Helyszín: Beatrix Bizsu, 9700, Szombathely Fő tér 32..

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr9011659452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása