Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Ingyenes Kirakat Tervező

A legtöbb tanács kérés kirakat témában érkezik hozzánk és a legnagyobb számban eladott termékünk is (tavaly) a Kirakat ötletek 1 évre c. e-füzetet volt.  Olyan pozitív visszajelzéseket kaptunk rá, mint pl:

"Jó a leírás, nincs sok idegen szó benne, érthető, ez számomra fontos. Meg voltam elégedve, és biztos fogom alkalmazni, ahányszor csak lehet. Köszönöm."

Azért, hogy megkönnyítsük a dolgod és sose maradj új ötlet és friss kirakat nélkül a kirakatrendezést készítettünk  egy ingyenesen letölthető KIRAKAT TERVEZŐt.

Gondold át és írd össze, hogy melyik hónap, melyik napján cseréled majd le a kirakatot. Melyik időszakban mennyit szánsz a frissítésre. Milyen alapötlet vagy elemek alapján készíted majd el a kompozíciót és melyikek lesznek a kiemelt termékeid. Egy oldalra 6 megújult kirakat terv fér el. Nyomtasd ki a lapot annyiszor, ahányszor csak használni szeretnéd!

kirakattervezo_mup_fotor.jpg 

Kattints és töltsd le!

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy csatlakozz a kisboltosok közésségéhez!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr312065041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása