Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

6 kreatív stand a bécsi design vásárról
Wohnen&Interieur 2017

Idén is megtartották Ausztria legnagyobb lakberendezési- és design vásárát, ahol a látogatók több, mint 500 kiállító változatosan berendezett standját csodálhatták meg, bútorokat és kiegészítőket vásárolhattak, információt és inspirációt gyűjthettek.

A rendezvény 9 napja alatt majdnem 80 ezren voltak kiváncsiak a legújabb trendekre, vagyis láthatóan nagy az igény körülöttünk a szépen megformált, stílusos terekre.

Lakberendezés és boltberendezés természetesen sok szempontból eltér egymástól. Ám a szemfüles dekoratőr számos ötletet, érdekes forma és színkombinációt fedezhet fel az ilyen típusú kiállításokon, nem is beszélve arról, hogy a két műfaj gyakran összefolyik: miközben a lakásunk egyik sarkába bekerült az iroda, ki ne szeretné otthon érezni magát egy jó étteremben?

Az egyik legszebben megépített stand készítői szerint néha elég egy-egy apró változtatás ahhoz, hogy lakóterünket ismét nagyszerűnek lássuk. Jópofa asztalkáik és tollas lámpáik bármelyik design üzlet ékei lehetnének.

unbenannt_5.png

Room No9

A főként konyhaberendezéssel foglalkozó cégektől a formák és anyagok játékos együtthatásáról, és a legújabb burkolatokról tanulhatunk.

unbenannt1_7.png

Dirnbauer

„Az élet legszebb pillanatai tökéletes helyszíneken történnek” – a német cég jelmondatához méltó standot alkotott, ide többen szívesen beültek volna vacsorázni.

unbenannt2_7.png

Bulthaup

Egészen más stílus, de rögtön figyelemfelkeltő egy autentikus indiai bútorokat forgalmazó üzlet standja, ami bármelyik forgalmas bárban jól mutatna.

unbenannt3_7.png

Indigo Express

A környezettudatos üzletberendezés példás kiegészítői lehetnek ezek az újrahasznosított design tárgyak. A színes állólámpák és a régi könyvekből készült ülőkék a vásáron sétálók kedvencei voltak.

unbenannt4_6.png

Gabarage

Két harsány lámpa és egy ferde képkeret: a legjobb blikkfang, a legfeltűnőbb stand. Nemcsak a kiállításon, de egy kirakatban is megállná a helyét.

unbenannt5_7.png

Revolution Manufaktur

kep1.png

 


Bódi Zsuzsa, shop designer, Bécs

 

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre!

VIP CLUB:
Nemrég létrehoztunk egy zárt körű Facebook csoportot. Csatlakozz bátran Te is! Légy tagja a kis boltosok közösségének! Kérdezzetek egymástól vagy akár tőlem is. Ajánljatok, cseréljetek ötleteket üzletberendezés, kirakat vagy épp bolti marketing témában.

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr912399887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása