Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Etsy pop up shop nyílt London szívében

Az Etsy-t ma már, azt hiszem, senkinek sem kell bemutatni. Aki kicsit is szereti a design termékeket vagy maga is sokat barkácsol otthon, netán valaha is eljátszott a gondolattal, hogy értékesítse kézműves termékeit, az jól ismerei ezt a portált. Rengeteg gyönyörűséges holmira bukkanhat itt az ember. A világ minden tájáról vásárolhatunk kézzel gyártott ékszert, papírtermékeket, háztartási cikkeket, ruhákat, pipere árukat, dekorációt, bútort és még sok minden mást. Jobb, ha az ember PayPal számláján nem túl sok pénz pihen abban a pillanatban, mikor az oldalt böngészi, különben nehéz megálljt parancsolni a "buy" gombra kattintásnak.

nyetsy_pop_up1.jpg

Szóval ez az Etsy már sokfelé sokféle pop up boltal volt jelen (lásd lejjebb). Idén Angliába több helyszínre is készülnek. Mától december 7-ig, a válogatott portékákat, élőben a Great Newport Street-en találhatjátok meg. Londonban élők, Londonba kirándulók, ha tehetitek látogassatok el a hétvégén a Convent Gardenbe, az Etsy House-ba. A karácsonyi ajándékokat itt biztosan egy szusszal beszerezhetitek.

Na de lássuk milyen hangulat vár majd az érdeklődőkre. İme egy kis kedvcsináló a 2012-es New York-i

nyetsy_pop_up8.jpg

nyetsy_pop_up3.jpg

nyetsy_pop_up6.jpg

nyetsy_pop_up5.jpg

és az idei Los Angeles-i pop up boltokból. Hát így néz ki egy nagy online cég átmeneti offline üzlete.

etsy_pop_up_la2.jpg

etsy_pop_up_la4.jpg

etsy_pop_up_la3.jpg

etsy_pop_up_la5.jpg

nyetsy_pop_up7.jpg

etsy_pop_up_la6.jpg

etsy_pop_up_la1.jpg

Te is szeretnél pop up boltot nyitni, csak nem tudod, hogyan fogj hozzá? A Pop up boltok kézikönyvében részletes útmutatást találsz!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr236960763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása