Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Témák kirakatrendezéshez

Üdv mindenkinek 2015-ben! :) Kipihentétek az ünnepek fáradalmait? Újra itt vannak a dolgos hétköznapok, nem igaz? Kicsit újítani is ideje lenne, hiszen elmúlt már a karácsonyi és a szilveszteri szezon is. Mi is a következő ünnep? Valentin nap? Persze nem mindenki tartja ünnepként számon, de kirakati témának nem rossz. Vevőcsalogatás bekapcsol. Február közepéig azért még van egy kis idő. Na de mi legyen akkor januárban?

Mielőtt adnék pár tippet a szezon közti kirakatrendezéshez, vegyük gyorsan sorba a sablon, fix témákat/ ünnepeket, amire érdemes előre készülni (2015-ben).  Valentin nap (febr. 14), nőnap (márc. 8), húsvét (ápr. 05-06), anyák napja (máj. 3), pünkösd (máj. 24-25), apák napja (jún. 21), Szent István (aug. 20), iskolakezdés (szept. 1), halloween (okt. 31), mikulás (dec. 6), karácsony (dec. 24-25), szilveszter/ új év (dec. 31- jan. 1).

Bár tavasszal viszonylag sok az esemény, a többi időszakban nem árt egy kis kreativitás. Egy-egy ünnep közt gyakran túl sok idő telik el, a kirakatokat viszont ajánlatos pár hetente változtatni. Akkor hát lássunk egy-két ötletet, ami mentén elindulhatunk:

Boltszülinap, évszakok, világnapok, időjárás, állatok, természet, technika, színek, formák, feliratok, anyagok vagy akár hangulatok.

temak_kirakatrendezeshez10.jpg

Eső,

temak_kirakatrendezeshez3.jpg

gyümölcsök,

temak_kirakatrendezeshez2.jpg

festés, művészet,

temak_kirakatrendezeshez4.jpg

levegő,

temak_kirakatrendezeshez9.jpg

fagyi, szokások,

temak_kirakatrendezeshez8.jpg

a kirakat maga, tükör,

temak_kirakatrendezeshez5.jpg

játékok, vidámpark,

temak_kirakatrendezeshez7.jpg

a zene. A kirakat témája szinte bármi lehet, ami köré fel tudod építeni saját kompozíciódat és amibe bele tudod illeszteni termékeidet. Nézz körül a világban és inspirálódj!

temak_kirakatrendezeshez1.jpg

A képek forrásai és még több ötlet: pinterest.com/boltberendező/kirakatrendezés

Szeretnél 5 évre elegendő (összesen 60 db) kirakat ötlethez jutni, leírással, megvalósítási tervvel? Akkor kattints!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr897020795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nikolett Szabó 2015.08.25. 11:25:12

Az a "kirakat, maga a tükör" nagyon jó, valami hasonló a virágboltomhoz is illene!! :) A www.buddhaprint.hu -nál szoktam csináltatni a matricákat a kirakatra és általában ők dobnak be valami jó alapötletet, amihez a kirakat berendezését igazítom, de szerintem most én leszek az ötletgazda. :D Mindenesetre köszönöm az inspiráló gyűjteményt. ;)
süti beállítások módosítása