Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Újhullámos élelmiszerbolt, Amsterdamból

Ilyet még biztosan nem láttál. A Bilder de Clercq üzlet, egy olyan vadonatúj koncepcióval állt elő, amivel eddig még csak kevesen próbálkoztak. Különleges élelmiszerboltjukban, a kínált áruk egy-egy recept köré vannak csoportosítva. Minden héten 14 különböző, könnyen és fél óra alatt elkészíthető ételt mutatnak be a vásárlóknak. (Ez idáig nem nagy kunszt.) Viszont a hozzávalókat nem a megszokott módon, egyesével, a bolt különböző pontjairól kell összegyűjtögetni. Hanem adott egy recept és annak összes hozzávalója, illetve adott egy gondola, ahol minden szükséges alapanyagból, a recepthez való (1főre eső) adagnyi van előre becsomagolva. (Ezzel is ügyelve a háztartási hulladék csökkentésére.)

Tehát a vevő betér, körülnéz, hogy mit is szeretne majd otthon enni. Inspirálódik és a szimpatikus fogásnál megáll. Elveszi a receptkártyát és minden alapanyagból 1-et (vagy a mennyiségnek megfelelőt, ahány főre főz). Ha készen van, fizetés előtt még megihat egy kávét és elfogyaszthat egy reggelit, az üzlet erre kijelölt részében, aztán irány haza főzőcskézni. (Persze kenyér, tej és pár alapélelmiszer kapható még a heti menün kívül is, nehogy több helyre kelljen szaladgálnia a vásárlóknak.)

Hogy tetszik az ötlet? Ki nyit egy hasonlót kis hazánkban is?

ujhullamos_elelmiszerbolt_uzletberendezes1.jpg

ujhullamos_elelmiszerbolt_uzletberendezes2.jpg

ujhullamos_elelmiszerbolt_uzletberendezes4.jpg

ujhullamos_elelmiszerbolt_uzletberendezes7.jpg

ujhullamos_elelmiszerbolt_uzletberendezes6.jpg

ujhullamos_elelmiszerbolt_uzletberendezes8.jpg

ujhullamos_elelmiszerbolt_uzletberendezes9.jpg

- forrás: http://www.yourlittleblackbook.me/bilder-en-de-clercq-amsterdam/ -

Ne maradj le a többi érdekes posztról sem:

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr247050699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása