Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

A mozgó ruhaárus legendája

Tegye fel a kezét aki nem szeret vásárolgatni! Jó, tudom, sok férfi nem szeret. És sokszor az idő és a pénztárcánk is határt szab a kedvünknek, a nézelődésnek, próbálgatásnak, vásárlásnak. Ha nincs elég időnk sokszor nyűg a kedvenc boltunkat útba ejteni hazafelé. Helyette gyakran választjuk inkább a jól bevált vagy éppen újonnan nyílt webshopokat. Pedig mire végigböngésszük az összes oldalt, elmélázunk rajta, hogy vajon hogyan fog állni rajtunk a kiszemelt ruha, élőben is tetszik-e majd a színe, milyen lehet az anyag tapintása, megéri-e ennyiért megvenni, hova is kérjük a szállítást, addigra szintén rengeteg idő eltelik. Végül megnyomjuk a "megveszem" gombot és (megint) várunk.

Tudtad, hogy már létezik egy harmadik lehetőség is? Van megoldás arra, ha "élőben" szeretnél shoppingolni, anélkül, hogy sokat kellene utaznod a kedvenc butikodig. Mi lenne, ha a ruhabolt jönne el hozzád? Igen, pont úgy, mint a mozgó pékárusoknál. Külföldön évek óta működnek már mozgó és igazán szemre való ruhaboltok. Ti bekukkantanátok az alábbi furgonokba?

mozgo_ruhaarus6.jpg

mozgo_ruhaarus3.jpg

 A Topshelf ma már webshoppal is rendelkezik.

mozgo_ruhaarus1.jpg

mozgo_ruhaarus2.jpg

A Le Fashion Truck az első volt azok között, akik gördülve jutottak el a vásárlókhoz. Ma már tanfolyamon oktatják, hogy hogyan nyithat bárki hasonló boltot.

mozgo_ruhaarus4.jpg

mozgo_ruhaarus5.jpg

A Lodekka, a tuldajdonos által személyesen válogatott vintage darabokat árul, egy 1965-ös angol double deckerből.

Tudtok hasonló, magyar mozgó ruhaárusról?

- További guruló ruhaboltokat itt találsz: http://stylecaster.com/top-ten-fashion-trucks/ -

Az online Boltberendező magazin első számát olvastad már?

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr97066087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása