Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

A lepukkant design menő

..persze csak akkor, ha jól megkomponált. Lehet kopott, régi, töredezett, hibás, de legyen tiszta és rendezett, átgondolt és ötletes a végeredmény. Az alábbi boltból már korábban is hoztam pár képet (pl. a Próbafülkék 8 titka c. cikkben.) De annyiszor futunk össze online, én és az amszterdami PT Post üzlete, hogy most már ideje egészben is megmutatnom. Csak hogy szemléltessem még egyszer (és nem utoljára), hogy nem az üzletberendezésre szánt büdzsé a döntő, hanem a találékonyság. Fakó, de karakteres, megkímélt és nem utolsó sorban funkcionális bútorok állnak a bolt középpontjában. Különböző szerkények sorakoznak a fal mellett, és öreg displayek törik meg a teret (na és a vásárlók haladási irányát) a helyiség részegységeinek közepén. A falak lepukkantak; letörött, málló vakolat, kikandikáló téglák, de sehol egy porcica vagy pókháló. Még jó. Az üzlet puritán "elhanyagoltságával" még így is a luxust közvetíti.

paulinaarklin_pt_post_lepukkant_design2.jpg

paulinaarklin_pt_post_lepukkant_design.jpg

paulinaarklin_pt_post_lepukkant_design1.jpg

paulinaarklin_pt_post_lepukkant_design3.jpg

paulinaarklin_pt_post_lepukkant_design4.jpg

paulinaarklin_pt_post_lepukkant_design5.jpg

paulinaarklin_pt_post_lepukkant_design7.jpg

A padló csiszolt beton, kitűnő választás, strapabíró és trendi. Az itt-ott felbukkanó részcsövek és gondosan elhelyezett (ugyanakkor bármikor változtatható) világítás visszafogott csillogást lop a térbe. Az üzletbútorok anyaga fa és fém, a lehető legjobb kombináció. Oh, és ne felejtsük el megemlíteni az egyedi, csempézett pultot. Egy extra blickfang, ha még nem lenne elég ilyen a boltban.

fotók: Paulina Arklin üzlet: PT POST

Ha profi szeretnél lenni saját boltod berendezésében, akkor ez a neked való tanfolyam!

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr627326060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

¿Qué tapas hay? 2015.04.04. 18:40:14

Hát, nekem a luxus szinte az utolsó szó, ami erről eszembe jutna.

Suszt Máté 2015.04.07. 14:00:26

Bár számomra ezek a fotók egy kicsit horrorisztikusak. Lehet, hogy egy kicsit elütne, de szerintem egy ilyen tálka, mint ami a képen is látható www.riodesign.hu/disztargy/crescent-gyumolcsostal még beleférne ebbe a stílusba, mint amit a képek vetítenek. Ezt talán az egyik polcra tudnám elképzelni. De lehet, hogy tévedek, hisz mégis csak pasi vagyok, de a bútorrendezés és a kreatívkodás az egyik hobbim.
süti beállítások módosítása