Örökzöld gasztro falak

2015. április 24. 21:59 - LOR

Annyira szép, színesen zöld most minden kert és rét és erdő. Aki csak teheti a szabadban tölti idejét. Ha enni vagy kávézni ugrik be az ember valahova, a melegedő, napsütéses időben szinte biztos hogy a kinti tereket részesíti előnyben. Viszont sok étteremnek és kávézónak nem adatik meg a saját kerthelyiség. Hogyan csempészhetnek mégis üde tavaszt és zöldellő nyarat az üzleteikbe? Hát így:

orokzold_terelvalaszto_gasztro4.jpg

Örökzöld falakkal. Zöldellő burkolattal. Frappáns, élő térelválasztókkal.

Jó, lehet kicsit macerás, munkás ez a megoldás, de ha van rá keret, akkor azt mondom, fogadj egy segítő kertészt és álmodj ilyen bátrakat bentre:

orokzold_terelvalaszto_fal_gasztro5.jpg

orokzold_terelvalaszto_gasztro3.jpg

orokzold_terelvalaszto_fal_gasztro12.jpg

Vagy, ha kopár a teraszod, akár kintre is:

orokzold_terelvalaszto_fal_gasztro8.jpg

Amennyiben kicsi a keret és a kapacitás is, akkor választhatsz egyet az alábbi megoldások közül.

orokzold_terelvalaszto_fal_gasztro6.jpg

Egy kis polc, egy futónövény. Egy kis polc, egy futónövény. Egy kis polc, egy futónövény...

orokzold_terelvalaszto_gasztro2.jpg

Két hosszú polc, sok-sok futónövény.

orokzold_terelvalaszto_fal_gasztro13.jpg

Sok kaspó, kaotikusan elrendezve egy hosszú betonfalon.

orokzold_terelvalaszto_fal_gasztro9.jpg

A kezdetek talán így festenek majd, de legalább a locsoló rendszer kidolgozott ;)

orokzold_terelvalaszto_fal_gasztro10.jpg

Polcrendszerbe illesztve, térelválasztóként.

orokzold_terelvalaszto_fal_gasztro11.jpg

Vagy teljesen növény mentesen. Örök. zöld. A kert pedig tényleg (szuper) titkos. De a kopottas varázsa így is utolér.

Te melyiket választanád?

- képek forrásai: http://pinterest.com/boltberendezo/gasztro -

Ha nem akarsz lemaradni a többi posztról sem, iratkozz fel a Boltberendező hírlevélre!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr547396606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vitalis06 2015.04.26. 14:25:25

Azért azt megnézném, hogy azt a felfuttatott vadszőlőt/borostyánt hogyan porolják le....mancika levelenként? oké, hogy klímás helyen nem lesz annyira poros, de ott is beszürkül egy év alatt