Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Überel az Uber, és beszáll a csomagszállításba

Már a Shopify (az egyik legprofibb helyi értékesítés támogató szoftver) is partnerséget kötött a nemrég startolt UberRUSH-al. A megállapodás óriási előnyhöz juttathatja a helyi kereskedőket, aki már nem csak másnapi szállítást, de aznapi, sőt SOS, pár órán belüli kézbesítést is garantálni tudnak majd vevőiknek.

uberrush_hero_rev.jpg

Az Uber legújabb, UberRUSH névre hallgató szolgáltatása jelenleg New York-ban, San Franciscoban és Chicagoban érhető el. 1 mérföldön belül $6-ba kerül a csomagszállítás, illetve minden további megtett mérföld + $3. Ahogy az alap Uber-es szolgáltatásban, itt is látható, hogy éppen merre tart a kézbesítő. Így a boltos is nyomon követheti a csomag útját és a megrendelő is pontosan tudhatja, hogy mikor számíthat a megvásárolt termékre.

Az UberRUSH szolgáltatása nem csak webshopoknak, de hagyományos üzleteknek is nagy segítség lehet. Bár gyors csomagolást igényel a sürgős rendelés, ezen felül nem sok dolga akad majd az eladónak a termékkel. Időzített csomagfelvételre hív/rendel egy Uber-es futárt, aki a boltból egyenesen a vásárlónak kézbesíti majd az árut.

Nem rossz kezdeményezés. Ha Amerikában üzlettulajdonos lennék, biztos élnék a lehetőséggel.

-forrás: shopify.com/blog -

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre!

termekek.png

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr237985701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása