Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Üzletdekorációs megoldások a téli szezonra

A napokban érkezett hozzám egy olvasói kérdés: „Milyen dekorációs elemeket javasolnál a kirakatba az ünnepek után, de még Valentin nap előtt?"

A kérdező nincs egyedül a problémával. Sokan törik a fejüket, hogy milyen dekorációval készülhetnének a szezonok közti "holt" időszakra. Mások egyáltalán nem szeretnének a szerelmesek napjára, (sem farsangra) külön dekorációt kitenni, inkább egészen a tavasz kezdetéig, egy általános téli koncepciót futtatnának ki.

Szerencsére vannak boltok, akiktől szuper példákat leshetünk el, ha a fagyos hónapokra szeretnénk a kirakati és  a belső díszítéshez ötletet gyűjteni. Ilyen üzlet például a KREM-Home is.

20160112_170114.jpg

Ők jelenleg, átmeneti, pár hétre szóló, minimál, sok fehér színt és natúr elemeket használó installációt állítottak össze a csodaszép boltjukban. Vera, a KREM-Home társtulajdonosa így foglalta össze a átváltozást: 

"Január elején eldobozoltuk a nagyon karácsonyi termékeket, a natúr és fehér színcsoportjainkat tartottuk meg, rendeztük át, a tél hangulatát tükrözve. Nálunk a kirakat szerves része az eladótérnek. A következő nagy váltás január végén várható a bútorok tekintetében, illetve a dekorációban a Valentin nap lesz sarkalatos, a tavaszi hangulatteremtést megelőzően.
Úgy gondoljuk ahhoz, hogy egy üzlet mindig érdekes, izgalmas tudjon maradni szükséges minimum havonta átalakítani a kirakatát. A  havi megújulás sokaknak fejtörést okozhat, de a profiljukba illeszkedő alkalmakat is lehet kreálni, generálni, el kell tudni szakadni a klasszikus alkalmaktól, az éppen aktuális évszakoktól. Például egy édesség üzlet csinálhat kirakatot a csoki világnapján, gyereknapra, férfinapra, apák napjára - hiszen a pasik legalább olyan édesszájúak mint a gyerekek. Vagy egy bicikli bolt csinálhat kirakatot egy helyi sportesemény (Tour de Flanc ;) vagy a kerékpározás- illetve az egészség világnapja alkalmából is."

 

20160112_170727_night.jpg

20160112_175740-1.jpg

A KREM-Home boltjában nem csak, hogy elleshettek szuper dekorációs fogásokat, de meg is vásárolhatjátok a szükséges kellékeket. Sőt mi több, ha segítségre van szükségetek, Budapest területén kirakatrendezést is vállalnak.

Ha van esetleg olyan pontja az üzleteteknek, ahol a vásárlók vagy kísérőik várakozni tudnak, akkor varázsold ezt a helyet meleggé, barátságossá például puha párnákkal, takarókkal. A hangulatos, tompa fényű lámpák, gyertyák még ilyenkor is meghittséget visznek a térbe, használd őket bátran!

Akkor sem foghatsz nagyon mellé és biztosan mutatós lesz a végeredmény, ha termésekkel, bogyókkal, papír hópelyhekkel dekorálsz. Fogj hozzá és küldd el nekünk, hogy milyen lett! :)

 Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr298268150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása