Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Egy éves a Boltberendező

Boldog Boltberendező szülinap!

snappa-1446800736.png

El sem hiszem, hogy már egy éve volt amikor a legelső blog poszt megszületett. Minden azzal a cikkel kezdődött. (Ha kíváncsi vagy, hogy mi volt a blog indulása előtt és hogy honnan jött a Boltberendező ötlete, akkor erre olvass tovább!) Szóval az első cikk, amit rögtön ki is emelt az Index. Óriási meglepetés volt. Álmomban sem gondoltam volna. De aztán az Index2-n kötött ki a második és harmadik poszt is. És azóta is, a cikkek 60%-a. (Az első évben, közel 100.000 látogatója volt a blognak, akik több mint 150.000 lapletöltést generáltak.) Szuper visszajelzés ez nekem és nagyon köszönöm! Ahogy a sok-sok megkeresést is. Dicsérő, szavakat lakberendezőktől, bolttulajdonosoktól, design fan-ektől.. Egy-egy ilyen levél mindig újabb lendületet ad, a hosszú,  gyakran estékbe nyúló munka,- és szabadnapokon is. 

A Boltberendező kezdetben, egy gyesen lévő, fiatal kismama hobbi-projektje volt. Mára már teljes másodállássá, mikrovállalkozássá nőtte ki magát. Sőt.

2015 TÉL

A blog indulása után hamar megjelent az első és ingyenesen elérhető Boltberendező Magazin. Máig nem telik úgy el nap, hogy ne töltené le egy-egy újabb érdeklődő. unbenannt.png

2015 TAVASZ

Folyamatosan próbálom, képezni magam a szakmában, ezért tavasszal elvégeztem a nemzetközi Store design, Visual Merchandising and Shopper Marketing (Üzlet tervezés és berendezés, Visual merchandising és Vásárló marketing) tanfolyamot.

Mindeközben itthon különdíjat nyertem a TOP 10 Lakberendezési Blog 2014 versenyében.

face_2.png

A blog mellett próbáltam kézzelfoghatóbb, szisztematikusan rendezett tudástárat is kialakítani, hogy mindent átadhassak a téma iránt érdeklődő üzlettulajdonosoknak is, vagyis szép, lassan megszülettek a Boltberendező termékek.

2015 NYÁR

Nyárra kiépült a blog hírlevél rendszere is, és szép sorban kezdtek jönni az érdeklődések, tanácskérések. Még fel sem kerültek az oldalra referenciák, már is voltak, akik bizalmat szavaztak nekem (nekünk, kis csapatunknak: Annával és Ágival kiegészülve).

Júliusban, egy számunkra igazán kedves projektbe vágtunk bele, megterveztük és átalakítottuk a Desszert.Neked üzletét. Otthonosabbá, hangulatosabbá varázsoltunk a belső teret és hívogatóbbá, látványosabbá az üzlet frontját és kirakatát. (Részletes bemutató a projektről hamarosan!)

desszert_neked.png

2015 ŐSZ

Ősz elején, szakmai partnerként meghívást kaptam, a rendkívül izgalmasnak ígérkező, 2016-ban másodszorra megrendezésre kerülő, NYITVA! projektbe. Alig várom már, hogy belepillanthassak a készületekbe, hogy találkozzak a pályázókkal és segíthessek az üzletek kialakításában.

12190995_477432592428737_730672658623538180_n.jpg

Szintén ősszel indult el a Boltberendező honlap is. Részletes információval és különböző szekciókkal:

Dolgos kis év volt a 2015-ös, meg kell hagyni. És a fentiek csak kiemelt, kiragadott események egy aprócska vállalkozás első évéből. Most picit megállunk, ünneplünk (lásd lejjebb*) aztán rendíthetetlenül, több fronton és lelkesen folytatjuk tovább.

----------------------------

snappa-1446803998.png

MEGHÍVÓ

Azért, hogy megköszönjem, hogy velem tartottatok az első év során, és remélve, hogy a másodikban is találkozni fogunk egy kis meglepetéssel készültem Nektek.

Örömmel tudatom, hogy megnyílt az első, online Boltberendező Pop Up Bolt! Mindenkit szeretettel meghívok egy kis nézelődésre, vásárlásra. A boltban csupa hasznos és kedves, az ünnepekhez és boltotok dekorálásához alkalmas terméket találtok. Gyertek és válogassatok, a kedvezményes áru, limitált szériás, régi, mégis új mintadarabok közül.

Psszt, a hírlevél feliratkozóknak extra kedvezmény kuponnal kedveskedem! ;)

Az online pop up bolt lakhelyéül az ETSY szolgál, a címe pedig: https://www.etsy.com/shop/Boltberendezopopup

Köszönöm Nektek! Szép napot Mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr288055114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása