Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

A kutyáknak is lehet pop-up boltjuk, nem is akármilyen

Ki mondta, hogy a pop-up boltok kizárólag az utcán, köztéren vagy épp üres, raktárépületekben üthetik csak fel a fejüket. És ki hitte volna, hogy pont kutyás márkáknak fogják majd átadni helyüket, egy röppke kis időre, olyan neves és jól menő boltok, mint a Merci Párizsban vagy a Normann Coppenhagen Dániában. Na de, ha elárulom, hogy melyik két kutyás brandről van szó, illetve (ha nem ismeritek ugyan őket, de megnézitek az alábbi képeket), akkor már senki sem fog csodálkozni. A londoni Mungo and Maud és a berlini Cloud7 designereinek munkáira rengetegen voltak kiváncsiak a vengéglátó üzletekben is.

cloud7_kutya_pop_up_bolt7.jpg

A Cloud7 Koppenhágában az "Always listen to your dog" mottó alatt nyitotta meg ideiglenes boltját. Hófehér, 120 nm-es környezetben, fából készült kutya sziluettekkel tarkítva állította ki luxus kutya holmijait. A letisztult, rendezett tér tökéletes hátteret biztosított a kifinomult és minimalista kollekciónak, kutya felszereléseknek és trendi kiegészítőknek. Valamint kiállításra került itt a márka díjnyertes kutyás fotósorozata is.

cloud7-kutya-pop-up-bolt7.jpg

cloud7-kutya-pop-up-bolt1.jpg

cloud7-kutya-pop-up-bolt2.jpg

cloud7_kutya_pop_up_bolt8.jpg

cloud7_kutya_pop_up_bolt10.jpg

cloud7_kutya_pop_up_bolt9.jpg

cloud7-kutya-pop-up-bolt4.jpg

A Mungo és Maud a párizsi design hét ideje alatt foglalta el az ismert Merci concept store épületét. A felsőbb divatkörökben is nagy népszerűségnek örvendő márka nagy hangsúlyt fektet a természetességre. Termékkínálatukban található kézzel varrott bőr nyakörv és póráz, minőségi kutyaruha, emblémázott pamut fekhelyek és természetesen saját recept alapján készült bio kutyaeledel is. A párizsi pop-up bolt berendezése teljesen összhangban volt a Mungo és Maud alapfilozófiájával; leheletnyi szín és jelentős natúr anyag használat.

mungo_and_maud_kutya_pop_up_boltberendezo4.jpg

mungo_and_maud_kutya_pop_up_boltberendezo3.jpg

mungo_and_maud_kutya_pop_up_boltberendezo6.jpg

mungo_and_maud_kutya_pop_up_boltberendezo5.jpg

mungo_and_maud_kutya_pop_up_boltberendezo2.jpg

 ............................................................................................................................................................................

Ha még többet szeretnél tudni a boltberendezés világáról, iratkozz fel a hírlevélre!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr646932907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása