Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Elragadó farmbolt, Gloucestershire-ből

A Daylesford farm tulajdonosai már több, mint 30 éve foglalkoznak organikus gyümölcs és zöldségtermesztéssel illetve állattenyésztéssel. Szenvedélyes munkájukkal, fenntartható gazdaságukkal és finom ételeikkel az elmtúlt 3 évben rengeteg nemzeti és nemzetközi díjat besöpörtek már. Termékeiket Londonban és Japánban is értékesítik, de az jár a legjobban aki helyben, Kingham-ben vásárol daylesfordi árut. A farmboltban és kávézóban kizárólag a gazdaságból származó alapanyagokat és ételeket kínálnak. A farm ugyanis, rendelkezik még kerti piaccal, pékséggel és tejcsarnokkal is. Ez garantálja, a megannyi mesés terméket, amit Daylesford saját maga termel, állít elő és értékesít. A farm fenntartható elveit (organikus gazdálkodás, felelős beszerzés, könnyű csomagolás, természeti kincsek védelme, visszaforgatás)  boltjuk berendezése is tükrözi.

farm_bolt_uzletberendezes2.jpg

A farmbolt és kávézó a gloucestershire-i tanyán, egy kőből épült házikóban kapott helyett. Az üzlet berendezése ennél autentikusabb talán nem is lehetne. Minden egyszerű, letisztult, puritán és természetes. Világos kőfalak, fából készült bútorok és ládák, polcok és kínálók, visszafogott, szürke pult, minimális csomagolással ellátott termékek. A Nordljus képein szinte érezhető a zöldségek és gyümölcsök roppanós frissesége. A farmboltban továbbá pékáru, tejtermékek, fűszerek, borok egyéb élelmiszer, pizza bár, hentes illetve halárus részleg is megtalálható.

farm_bolt_uzletberendezes.jpg

farm_bolt_daylesford.jpg

További képek a farmboltról itt.

Ha kiváncsi vagy még több érdekes, inspiráló boltra, iratkozz fel a hírlevélre!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr316977739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása