Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Cipő kihelyezés profi módra

Ausztriában, az egyik legismertebb rádióban, minden év elején van egy nagy nyereményjáték. "Das Jahr deines Lebens" vagyis életed éve. Egy évig állják, különböző szponzorok, a nyertes mindenféle kiadását, úgymint autó, lakbér, nyaralás, telelés, shoppingolás stb. Idén nagyon "girly"-re, vagyis lányosra vették a figurát. Sok-sok minden más mellett egy Louis Vuitton táska a nyeremény és heti(!) 1 pár cipő. Mióta hébe-hóba hallgatom ezt az adót, minden évben eljátszom a gondolattal, hogy mi lenne, ha nyernék. Mi jönne jól és mire nem lenne (szerencsémre) szükségem. Hát idén az 52 pár cipő eléggé elgondolkodtatott. Nem túlzás ez egy kicsit? Jó, legutóbb mondjuk pont 2 hete vettem egy cipőt, mert beleszerettem (és régóta álmodoztam valami hasonlóról), de nem igazán vagyok az a cipőőrült típus. Lehet, hogy örülnék pár egyedi tornacipőnek és esetleg jól jönne pár sportosan elegáns darab a munkába is. Na de 52 pár? Biztos a felét kapásból a nővéremnek venném (majdnem ugyanakkora méretünk), de még akkor is maradna 26 db.

Ritkán fordulok meg kifejezetten cipőboltokban. Általában a kedvenc (ruha)márkáim üzleteiben rátalálok a hiányzó pár cipőre is. Szóval rég volt már, hogy sorra jártam volna őket, de emlékeimben úgy él, hogy eléggé hasonlóan festenek ezek az üzletek. Az üzletláncokhoz tartozó boltok még el-eltérnek egymástól például az arculat által meghatározott színekben és egy-egy specifikus elemben. De a kisebb, magántulajdonban lévő cipőboltok berendezésében többnyire (tisztelet a kivételnek) kevés a fantázia. Pedig ezt is lehetne máshogyan. Íme pár példa kisebb és nagyobb költségvetésre, berendezésre és kihelyezésre.

cipobolt_berendezes3.jpg

cipobolt_berendezes6.jpg

cipobolt_berendezes14.jpg

cipobolt_berendezes13.jpg

cipobolt_berendezes7.jpg

cipobolt_berendezes8.jpg

cipobolt_berendezes11.jpg

cipobolt_berendezes10.jpg

cipobolt_berendezes15.jpg

cipobolt_berendezes12.jpg

cipobolt_berendezes2.jpg

Nemsokára mutatok majd egy zseniális ötletet, apró cipőboltok praktikus és látványos berendezéséhez.

Ha biztosan nem akarsz lemaradni róla:

 

-képek forrása: https://www.pinterest.com/boltberendezo/cipőboltok/-

10_uzletdekoracio_billboard_310x250.png

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr757119819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása