Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Formabontó, téli teázó ajánló

Bár a hidegre idén télen még nem nagyon lehet panasz, ez az időszak a teázók főszezonja. Mikor is esne jobban egy finom forró tea, ha nem akkor mikor vacogunk, didergünk és ráadásul még sötétebb is van a kelleténél. Most (virtuálisan) olyan helyre utazunk, ahol egész évben kellemes meleg van, olykor forróság is, ennek ellenére az ott lakók is nagyon szeretik a teát. Sőt mi több, az alábbi teázó a szó szerint formabontó üzleteivel (görgess lejjebb!) és magával ragadó színes ugyanakkor egyszerű stílusával hamar világhírűvé vált.

the_gourmet_tea_teazo_ajanlo1.jpg

A The gourmet tea Brazíliában, Sao Paoloban, 2010-ben nyitotta meg először kapuit. Azóta már több üzlettel és webshoppal is rendelkeznek. Mindegyik bolt koncepciója, kialakítása eltérő, de az üzletberendezések egytől egyig fantasztikusak.

the_gourmet_tea_teazo_ajanlo6.jpg

A legegyedibb tervezésű, kihajtogatós (valódi pop up) boltjuk híre könnyedén és villámgyorsan terjedt el. Nem csoda, hiszen egyedülálló formája és praktikussága miatt mindenképp megéri, hogy megcsodálják. És akkor azt még nem is említettük, hogy a teázni vágyók ebben a boltban (is) 35 különböző változatos ízélmény közül válogathatnak.

the_gourmet_tea_teazo_ajanlo17.png

archdezart-the-gourmet-tea.gif

A furnérlemezből készült, Alan Chu által tervezett színes doboz, nem csak költséghatékony, de helytakarékos is. Van benne kínálópult, jó pár polc a termékeknek, hely a kasszának és félig rejtve, teret kapott benne egy kisebb konyha is, a teák elkészítéséhez. Kirakattal ugyan nem rendelkezik, de becsukott állapotban is biztosan felhívja magára a figyelmet.

the_gourmet_tea_teazo_ajanlo2.jpg

Képek forrásai a képekre kattintva. Boltberendező hírlevél itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr806988535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása