Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Megújult a Desszert.Neked üzlete
- Munkáinkból -

Rég várom már, hogy beszámolót készíthessek az idei év kedvenc projektjéről. Végre elérkezett a pillanat, hogy megmutathassuk. Ezúton láthatjátok először, Ti is, hogy hogyan dolgozunk mi és hogy milyen megújult vagy épp teljesen friss boltbelsők (és néha külsők) kerülnek ki a kezeink közül.

A desszertműhelyt a Paulay Ede utca 17-ben, azt hiszem nem kell bemutatni. Számtalan cikk jelent már meg a különleges sütemény költeményeikről, design tortáikról és az érdekes és minőségi workshopjaikról is. A desszertjeik mestermunkák, és amilyen különleges ízvilággal rendelkeznek épp olyan hívogatóak is.

image_2_2.png

A nagy üzlethelyiség, amibe a Desszert.Neked nem is olyan rég költözött be, egy tágas, kellemes, világos tér volt. Valami mégis hiányzott belőle. Szuper bútorokkal, remek alapelemekkel volt berendezve, mégsem volt elég barátságos és otthonos.

ilyen volt:

grafika3.png

image_2_3.jpg

image_2_5.jpg

image_2_6.jpg

image_2_1.jpg

A Desszert.Neked profi és igazán kedves vezetőivel 2015 nyarán találkoztunk először. Már a legelső beszélgetés alkalmával sikerült megtalálnunk a közös hangot. Amit ők szerettek volna megvalósítani, azt mi már láttuk is magunk előtt. Hamar bemutattuk az első körös terveket, ami úgy ahogy volt, szinte teljes valójában elfogadásra került. Pár napon belül már kezdődhetett is a pontos lépések kidolgozása, bútorok és dekorációs elemek felkutatása, tervezése, kivitelező megbízása.

A munkálatok vakolat bontással kezdődtek, majd festéssel folytatódtak. Bekerültek az egyedileg gyártott berendezési elemek és kiegészítők, a pad és a látvány elemként illetve tartóként is funkcionáló hinták a kirakatba, a hang tompítására valamint a tér szűkítésére egyaránt kiváló textil csíkok a mennyezetre és az igazán különleges kék házikó, a gyereksarokba.

ilyen lett:

grafika2.png

grafika1.png

grafika9.png

Megújult a külső térben található (korábban vitrin) szekrény, felkerültek az új matricák a műhely ablakaira, és megkezdődött a dekorálás.

grafika8.png

grafika4.png

grafika7.png

A jobb első kirakathoz pult került, a penge falak színt váltottak, és mini váró részleg alakult a bejárat melletti bal sarokban. Az belső tér elkészült, a desszertműhely üzletének megújulása pedig a külső árnyékoló elemek felkerülésével lett teljes.

grafika10.png

A Boltberendező team tagjai:

  • Bubla Ágnes - építész, belsőépítész
  • Molnár Anna - kreatív porjektmenedzser
  • Szitár Laura - boltberendező

Helyszín: Desszert.Neked, 1061 Budapest, Paulay Ede utca. 17.

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr728169886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása