Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

2 éves a Boltberendező

Kövess a Bloglovin-on is

Éljen, éljen! Újabb szülinapot ünneplünk. Pedig még csak épp most volt az első. Annyira gyorsan elröppent ez az év, és annyi minden történt. Rengeteg megkeresés számtalan projekt, szám szerint 66 blog bejegyzés, ebből 40 Index által kiemelt, új szolgáltatások, megújult brand, vadonatúj elektronikus oktató rendszer stb.

kepernyofoto_2016-11-03_9_fotor.jpg

Nézzük gyorsan sorban, pár szóban. Ilyen volt a tavalyi évünk:

BLOG: A blogon idén, a sok egyéb jellegű feladat miatt, kicsit kevesebb bejegyzést sikerült posztolnunk. A jövőben szeretnénk újra több időt szentelni az írásnak és a követőink inspirálásának. Tavalyi szülinapunk óta több mint 55.000 látogató, több mint 80.000 lapletöltést generált a blog oldalain. Külön köszönet ez úton is blog szerző társamnak Bódi Zsuzsinak (aki pont egy éve vendégbloggerkedik nálunk) a bécsi közvetítésekért és a kitűnő stílusú, szórakoztató írásokért.

ÜZLETBERENDEZÉS: A Boltberendező Blog indulásakor egyáltalán nem sejtettem, hogy ennyire sikeres lesz ez a szívvel-lélekkel, apránként épülő minivállalkozás. A tényleges boltberendezés idén is egyre nagyobb hangsúlyt kapott. Olyannyira sok felkérés érkezett, hogy egyrészét kapacitás hiány miatt sajnos nem is tudtuk elvállalni. Pedig de szerettük volna. Épp ezért tavasszal közzé tettünk egy hirdetményt és rengeteg jelentkezést kaptunk.  Büszkén mondhatom, hogy remek, munkájára igazán igényes, kreatív és profi lakberendezőkkel, dekoratőrökkel és grafikusokkal bővült a csapat. 

Idén közreműködtünk, többek közt, egy tiszaújvásori könyvesbolt, egy budapesti hobbi bolt, egy szombathelyi bizsu bolt kialakításánál. Mentoráltunk pop up boltokat a NYITVA! fesztivál idején. Adtunk tanácsot erdélyi, angliai és érdi cukrászdának, átalakuló dunakeszi Coop-nak, zalaegerszegi papír-írószer boltnak, stb.

 

MEGÚJULÁS: 2016 nyár végén megújult a brand. Átláthatóbb, összeszedettebb, könnyebben értelmezhető lett. A Boltberendzőnek mára négy fő ágazata alakult ki és működik párhuzamosan:

  • Üzletberendezési szekció: ahol különböző boltberendezési szolgáltatásokat kínálunk
  • Az oktatási részleg: ahol kompakt termékeket vásárolhattok (e-bookok, online tanfolyam). Ezáltal mindenkinek lehetősége nyílik rá, hogy egy kis plusz tudás birtokában saját maga is kialakíthassa a megfelelő bolti környezetet, melyben igazán élmény a vásárlás.
  • Pop up boltok mentorálása: tanácsadással, kutatással, tervekkel, ötletekkel, kivitelezéssel segítjük pop up boltok nyitását
  • Webboltberendező: a legújabb Boltberendező almárka. Azért hívtuk életre, hogy valóban teljes körű szolgáltatást tudjuk nyújtani a most rajtoló vagy épp megújuló üzletek számára. 2016 októbertől már webdesignnal, honlap és webshop készítéssel, illetve arculattervezéssel is támogatni tudjuk a kisvállalkozásokat.

kepernyofoto_2016-11-08_9_50_35.png

TUDÁSTÁR: Ahogy azt feljebb már említettem, honalpunkon megvásárolhatjátok e-könyveinket, online tanfolyamunkat pedig egy megújult modern, elektornikus tanteremben végezheted el. Illetve a blogban is már közel 200 inspiráló és szakmai cikkből válogathatsz. 2016 januárjában megjelent a második ingyenesen letölthető Boltberendező e-magazin és hamarosan következik az legújabb kiadás.

2. szülinapunk alkalmából holnap egy rendkívüli játékot indítunk Facebook oldalunkon. Csatlakozz hozzánk, kövess minket, hogy ne maradj le! »

Köszönjük hogy velünk tartotok!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr211926927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása