Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Megnyílt! Rock dizájnbolt, Budapesten

Pár hete kaptam egy meghívót egy rendkívüli eseményre. Kedves üzenetbe volt csomagolva a mozgalmas és igazán izgalmas meghívó. Bevallom, többször át kellett olvasnom, hogy mi is áll rajta, hogy el tudjam képzelni ezt az egészet. Persze nem csoda, hiszen olyan vadonatúj koncepcióról van szó, amit Magyarországon még biztosan nem láthattunk.

Adott egy család, akik szinte mindennel foglalkoznak ami a rock zenét (magazin szerkesztés és kiadás, zenei kiadás, koncertszervezés) és a lakberendezést illeti (grafikai munkák, látványtervezés, belsőépítészet, kivitelezés). Ja és ott van még a saját üzletük és saját tervezésű valamint egyedi megrendelések alapján készült merchandising termékek forgalmazása is. De itt még mindig nem állnak meg. A rock zene iránti rajongásuk hívta életre legújabb, egyedülálló projektjüket a Rock 'n' Roll Interior Showroom-ot.

rocknroll9.jpg

Rock 'n' Roll Interior

Az első élőzenés, állandó színpados dizájnbolt, ami helyszínéül szolgál majd rengeteg kiállításnak, bemutatónak és rendezvénynek, igazából 2 fő részből áll. A nagyobb hangsúlyt, a rock zene ihlette lakberendezési tárgyak kapták. Találkozhatunk itt egyedi mintás szőnyegekkel, székekkel, kreatív asztalokkal, szekrényekkel, kiegészítőkkel. Legtöbb termékükön a kárpitot, mint festővásznat használják és fiatal grafikusokkal (is) együttműködve, ötletes és ütős dizájnnal értelmezik újra az anyag adta lehetőségeket. Kapcsolati tőkéjükre építve olyan fantáziavilágot is könnyedén meg tudnak valósítani, mint a dohányzóasztallá változott flipper vagy éppen az óriás magnókazetta, melyek az Altar Furniture jóvoltából illetve közreműködésével születtek.

rocknroll1.jpg

rocknroll7.jpg

rocknroll3.jpg

rocknroll2.jpg

rocknroll6.jpg

rocknroll8.jpg

Az alapdarabok ugyan egytől egyig a rock világából származnak, hiszen a dizájn bolt alap hangulatát is a Rock 'n' Roll életérzés adja, de a tervezők szívesen néznek bármely egyedi megrendelés elébe is. A lehetséges témák sora végtelen. Az inspiráció és a profi tervezői illetve kivitelezői háttér adott.

Az üzletben, egy külön teremben pompás dél-olasz vázák kaptak előkelő helyet. A letisztult és minimál térből áradó nyugalom és méltóság - amely tökéletes keretet biztosít a szépséges Amalfi kerámiáknak - szinte teljes kontrasztban áll, a még a képek alapján is vibráló és intenzív showroommal.

rocknroll4.jpg

rocknroll5.jpg

Budapest legújabb dizájnboltja nagyon hasonlít egy pop-up bolthoz (feltűnő, érdekes üzlet, különleges rendezvénnyel nyitották meg), csakhogy annál jóval tartósabb. Rengeteg koncert, kiállítás és gyerekfoglalkozás is helyet kap majd itt. Ez utóbbi, havonta 1-1 szombaton. A 7-12 éves korosztály ismerkedhet majd dizájnnal, zenével és kortárs művészettel. (A hölgyeket pedig március 9-én, 17 órától invitálják egy kis tea/süti/pezsgővel fűszerezett dizájn rendezvényre.)

rocknroll10.jpg

További info és rendezvények: facebook.com/rocknrollinterior

------------------

A Boltberendező facebook oldalához pedig itt tudsz csatlakozni. Ne maradj le egy posztról sem!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr207179715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása