Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Esernyő, mint üzletdekor eszköz

Azt hiszem, ez a pár napja tartó, májusi esős idő lassan mindenkinek kezd az agyára menni. Sopronban, konkrétan 24 órája megállás nélkül esik. Én mondjuk annyira nem bánom, de azért kötnék egy kompromisszumot az időjárással. Írok egy szép bejegyzést róla és a benne rejlő lehetőségekről (a boltok szempontjából), cserébe holnaptól eláll. A hosszú hétvége, az hosszú hétvége. Kellene egy kicsit melegebb és szárazabb idő.

Mivel kint, a szabadban, most nehezebb programot szervezni, így sok ember inkább az üzletekbe indul, és letudja most, a nagybevásárlást. Na de mire jó még az eső?

  • Az első lehetőség esős időben, amit kihasználhatunk, de ezt remélem mondanom sem kell az üzlettulajdonosoknak, hogy bevethetnek pár extra "szolgáltatást" a boltban. Kitehetnek egy szép lábtörlőt és egy vagány esernyőtartót a bejárat közelébe. Ezzel is növelve a vevők kényelmi faktorát. Persze lehet, hogy pár vásárló ezt természetesnek veszi, de sokan biztos úgy gondolják majd: "Milyen figyelmes gesztus, nem kell cipelnem az esernyőm, keresgélés közben." Nem mellesleg Neked is jól jön ennek a két eszköznek a használata, kedves boltvezető, mert kevésbé lesz vízcseppekkel és lábnyomokkal teli a padlód.
  • A második lehetőség, a beszélgetés kezdeményezése. Az időjárás egy alaptéma, amivel bármikor lehet beszélgetést indítani. Pláne ilyenkor, amikor mindenki egyetért abban, hogy kicsit most már elállhatna ez a fránya eső. A kezdet tehát adott, innen már csak egy ugrás, hogy az eladó ajánljon, tanácsot adjon, segítsen, értékesítsen.

Nézzük, miként lehet bevetni az esernyőt, mint boltdekorációs elemet. Íme néhány igazán ötletes példa:

esernyo_boltderkocario1.jpg

Szekció kiemelés.

esernyo_boltderkocario.jpg

Kirakatrendezés 1.

esernyo_boltderkocario3.jpg

Kirakatrendezés 2 (felturbózva).

esernyo_boltderkocario4.jpg

Akasztóként és tartóként, kiállító eszköz.

esernyo_boltderkocario5.jpg

Lámpabúra helyett.

esernyo_boltderkocario6.jpg

Displayként.

- képek forrása: https://www.pinterest.com/boltberendezo/ - már több, mint 1.000 db inspirációs képpel! -

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr117484610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása