Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Emily Henderson boltberendező tippjei - 1 . rész

e_h.pngAki követi a Boltberendezőt a Facebookon, az már találkozhatott ezzel a videóval. Kedvenc lakberendezőm üzletberendezési tippjei következnek (lejjebb magyarul). :)

Lássuk tehát, hogy mit ajánl Emily, mi az Urbanic paper boutiqe sikerének titka:

 

1. Kívül- belül egységes bolt design. A nagy ablakok nem csak világossá teszik az üzletet, de sok helyet biztosítanak a termékek hívogató, kirakati kihelyezéséhez is. Számos kiálltító és display eszközt használnak, amelyek illenek a bolt stílusához. Tradicionális polcokkal varázsolják otthonossá a környezetet.

2. Mindent megtesznek, hogy vásárlóik különlegesnek érezzék magukat. Igyenesen csomagolnak be bármely (akár máshol) megvásárolt árut (is).

3. Mivel a vevő kulcsfontosságú, a gyerekek számára, foglalkoztató sarokban matricákat, a kutyáknak jutalomfalatot és tálkában vizet, a férjeknek pedig az üzlet előtt egy padon, kinti nézelődéshez helyet kínálnak.

4. Mivel a kis üzleteknek minden tenyérni helyet ki kell használniuk a termékbemutatásra; az ajtók (még a mosdó és back office ajtaja is) telis-tele vannak képeslapokkal. A térben gondolák álnak és a falfelületeket is megfelelően kihasználták.

Az Urban papír bolt sikere a meleg, barátságos atmoszférában rejlik. Az üzletben csupa új és érdekes terméket lehet találni. A személyzet pedig mindig gondoskodik a vevők minél magasabb szintű vásárlásélményéről.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr958170230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása