Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Fogas kérdés - látványos sztender megoldások

Na milyen fontos alapvető felszerelés kell egy ruhaboltba, a sok ruhán, vállfán és címkén (és persze még más egyebeken) kívül? Bizony, fogasok, állványok, sztenderek. Kinek hogy tetszik. A bolt adottságain, kinézetén, stílusán nagyon sokat lendíthet a termékek prezentációjának módja. Választhatsz akár megfelelő sínes fali paneleket, de berendezheted az üzleted különböző ruhatartó szigetekkel is, legyenek azok állványok, szekrények vagy pultok. Itt most olyan sztenderekre láthatsz példákat, amik vállfán kihelyezett termékek látványos bemutatására szolgálhatnak. Nem mindenkinek kell a hagyományos, előre gyártott üzletberendezési eszközök közül válogatnia. Àllványokat terveztetni és készítettni is lehet. Keljenek életre a boltok, legyen bennük egy kis lendület és rafináltság. İme egy kis inspiráció:

3-annie-aime-boutique-in-toronto-by-tongtong.jpg

geometrikus_váz_fogas.jpg

Torontoban az Annie Aime Boutique berendezése igazán formabontó. A geometrikus vázak megtörik a teret és a különböző síkokkal játszanak.

Hasonló elgondolásból születethetett, az itt ugyan csak termékfotózásra használt, rézcső ruhaállvány a Mobilia Woonstudio jóvoltából, az, egy eleve meghatározó térben, játékosan tekergő fogas sín vagy az akár térelválasztónak is használható, karakteres, fekete fogas keret.

réz_váz_fogas.jpg

organikus_fogas_forma.jpg

karakteres_fém_váz_fogas.jpg

Ha különálló szigeteket alakítanánk ki, és nem feltétlenül komódos, pultos megoldásban gondolkodunk, akkor ötleteket adhatnak a fából készült, egyszerű, de minőségi, lyukas állványzat, Brisbane-ből, a llot llov modulja, mely játékosan praktikus (hasonló installációval találkoztunk a hétvégi bécsi Fesch`Markt-on is), a letisztult, natúr fából készült fogas, a házikó alakú mini gardrób, vagy a Ruti Clothing Boutique vidéki stilusú, újrahasznosított anyagokból összeállított, deszkás paneljai.

ferfi_ruhabolt_fogas.jpg

formabonto_sztender.jpg

fogas_fabol.jpg

gardrob_kiemeles.jpg

Ruti1_Amanda-73-940-940-80.jpg

Ha mégis a falat használnád alapnak, tedd kreatívan! Például magyarázz, informálj, hangsúlyozz egy krétafal segítségével.

fogas_kretafallal.jpg

Ha nincs elég tered a sztenderekhez, akkor válaszd az állvány nélküli, belógó vállfa vagy fogas megoldást.

fogas_nelkul.jpg

feliratos_köteles_fogas.jpg

Ha pedig csak egyetlen darabot emelnél ki, tedd például így. Elegánsan, egyértelműen.

termek_kiemeles_fogas.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr476914121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása