Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Kerti trendek a stockholmi, 2015-ös Formex-ről

Bocs, hogy csak most szólok. Tegnap ért véget a 2015 januári Formex kiállítás. A legnagyobb, skandináv belsőépítészeti kiállítás. Bár pár éve már szeretnék eljutni az északi vidékre, (remélem hamarosan össze is jön) én most először olvastam erről a rendezvényről. Nagyon-nagyon szeretem a letisztult, ötletes, néha kicsit talán puritán, de mégis formás és funkcionális skandináv designt. Akik osztoznak velem ebben, azok itt találkozhatnak egy helyen a legtöbb, témához kapcsolódó tervezővel, kereskedővel és persze nagyszerű termékeikkel. A stockholmi kiállítás és vásár mintegy 850 kiállítónak nyújt teret a bemutatkozásra és közel 25.000 hazai és külföldi látogatóval büszkélkedhet minden alkalommal. Szeretettel várnak mindenkit, akit érdekel a lakberendezés, dekoráció, lakástextil és persze a kiskertek világa.

Mivel személyesen nem lehettem jelen, de szerettem volna mégis valahogyan bekukkantani a vásárra, hát keresgettem kicsit a neten. Annyira klassz dolgokra bukkantam. Skandináv stílusú lakberendezési és dekorációs termékekkel biztosan sokan találkoztatok már, de hátha tudok valami újat mutatni a növényápolás és kertészet terén. Nálam a Garden Glory vitt mindent, a többi mesés találat között is.  Nézzétek csak:

formex_2015.jpg

formex2015_garden_glory.jpg

formex2015_1_garden_glory.jpg

Igen, a felső kép egy postaláda. Mekkora ötlet! És az agancs alakú locsolócső tartó? Egyszerűen kell. Kertészeti eszközök glamour kiadásban.

De akad még itt pár figyelemre méltó kerti/ terasz bútor:

formex_2015_3.jpg

Illetve vázák és virágtartók is:

formex2015_2.jpg

formex_2015_4.jpg

formex2015_5.jpg

formex2015_7.jpg

A végére pedig egy jó hír. Akinek kedve támadt ellátogatni a következő Formex-re, annak nem is kell már olyan sokat várnia. A következő időpont ugyanis 2015 augusztus 19-22. Vagyis nyáron, irány Svédország! :)

-képek forrásai a képekre kattintva-

A Boltberendező is részt vesz egy megmérettetésen. Bekerült a "TOP 10 Lakberendezési Blog - 2014" versenyébe. Ha van kedvetek szavazzatok rá! Kattintsatok ide és az oldal tetején klikk a "Tetszik"re. Köszönöm!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10_uzletdekoracio_billboard_310x250.png

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr1007086853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

the.man · http://rivercottagenyomaban.blogspot.com/ 2015.01.19. 13:37:00

Gondolom a glamur kertészeknek van nem smárosodó kertjük is. ert az igen tönkre rakja az ember kedvét, ha a gucci papucsba benéz egy kukac.
süti beállítások módosítása