Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Készítsd el a saját próbababád!

Bár kirakati és szabóbabát ma már nem csak venni, de bérelni is lehet, én most azt mutatom meg, hogy hogyan készíthetsz egyet (fillérekből) akár otthon, saját kezűleg. A próbababa nem csak az üzlettérben, kirakatban vagy vásárokon hasznos és mutatós kellék. Akár saját hálószobádban, gardróbodban is alkalmazhatod. Összeállíthatsz rajta különböző kollekciókat, vagy kikészítheted a másnapi ruhád. Profi illetve hobbi szabóknak és varróknak pedig szinte elengedhetetlen kellék.

Nem állítom, hogy fél perc alatt elkészül, de nagyon egyszerű lépésekkel és a segítőddel hamar telik majd az idő.

Szükséges kellékek tehát:

  • egy segítő barát/ ismerős
  • szigszalag (2-3 db)
  • olló
  • fólia
  • egy régi póló
  • karton
  • tömő anyag
  • tartó rúd
  • dekoranyag

Segítő társad vegye fel a régi pólót, ami lehetőleg szűkebb fazonú legyen, majd tekerjétek be a szabadon maradt nyakrészt fóliával. Kövessétek a betekercselési lépéseket, a képek alapján! Vágjátok szét az alapot, vegyétek le a segítődről, majd ragasszátok újra össze. Tömd ki a "ruhát" és zárd le az alját.

probababadiy.jpg

probababa2.jpg

A nyers baba tehát így fog kinézni. Kezdetnek ez sem rossz, de még szebb lesz, ha bevonod dekoranyaggal. A lehetőségek végtelenek. Keress egy szép textilt és varrj huzatot a babának!

- forrás: burdastyle.de -

Még több inspirációra vágysz? Töltsd le ingyenes online magazinjainkat! 10 egyedi üzletdekorációs megoldás és Kirakatrendezési tippek, profiktól. Kattints!

ingyenes.png

u.i.: A Bolti marketing, kirakat és üzletberendezés csoportot is azért hoztunk létre, hogy ilyen és ehhez hasonló instant tanácsokkal segíthessünk mi Titeket, és Ti egymást. Csatlakozz Te is a kis boltosok közösségéhez. Találj partnereket, üzleti barátokat!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr767245921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Majda 2015.03.10. 18:48:54

Jó a módszer, a szerepeket viszont felcserélted: a segítő tekerget/ragasztgat, modellt meg az álljon, akié lesz a próbababa, mert így lesz egyedi személyre szabott, ami alapján később majd ruhát tud magára varrni/igazítani a próbababa segítségével.
Ugyan még nem próbáltam ki, de állítólag arra is nagyon kell ügyelni, hogy túl lehet tömni és akkor nem tartja meg az alakját.

LOR 2015.03.10. 18:50:31

@ Majda: igazad van, köszi a javítást! :)
süti beállítások módosítása