Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Fúziós bolt leegyszerűsítve, Bécsből

Gőzölgő olasz kávénk mellé akár egy versenybiciklit is rendelhetünk Bécs egyik legújabb üzletében, ami a mára olyan divatos fúziós boltok egyik jól sikerült példája.

unbenannt7_6.png

Étterem, kávézó, bolt és este Gin bár – rizikósnak tűnő bonyolult elképzelés, a tulajdonos mégis élvezi a sokféle tevékenység kézbentartását: szezononként hol egyik, hol másik kerül előtérbe.

unbenannt6_6.png

A hely nevét Ghisallói Madonna, a kerékpárosok védőszentje ihlette, és bizonyosan ő vezette annak a grafikusnak a kezét is, aki a logót készítette, mert különösen remekbeszabott jelkép született: a hármas tagolásba egy szép formájú alkatrészt is beleláthatunk, de három pici, imára kulcsolt kezű, fátylas Madonnát is elrejtettek benne.

unbenannt5_6.png

A puritán egyszerűséggel, minőségi anyagokkal berendezett éttermi részben kellemes zene és készséges kiszolgálás fogadja a vendéget. Jó ötlet volt megnyitni a belmagasságot, és hagyni, hogy az óriási, boltíves ablakok érvényesüljenek.

unbenannt4_5.png

Egy ügyesen elhelyezett, meleg fényű designlámpával még egy eldugott asztalt is hangulatos éttermi sarokká varázsolhatunk.

unbenannt2_6.png

Az elegáns, hosszú pult megismétli a logó kék színét, és megteremti az esténként nyüzsgő bár hangulatát.

unbenannt3_6.png

A nagyvonalúan berendezett tér másik oldalán rögtön át is léphetünk az üzletbe, ahol a gyönyörű versenykerékpárok mellé nem is hiányzik más dekoráció. Egyenként kiemelve, szinte szoborként díszítik a tágas bejáratot, és rögtön vásárlásra invitálják a sportág rajongóit.

unbenannt1_6.png

A műhelyben a szervizen kívül szakszerű tanácsadást is kapnak az érdeklődők. Az óriási tapétafal előtt igazán profi versenyzőnek érezhetjük magunkat, mintha együtt suhannánk a többiekkel Lombardia országútjain. A célba érve pedig biztosan jól esik egy finom ebéd, aztán újra egy gőzölgő kávé...

unbenannt_4.png

kep1.png

 


Bódi Zsuzsa, shop designer, Bécs

 

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr612344699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása