Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

TOP 10 húsvéti üzletdekoráció
= 7 szenzációs megoldás + 3 last minute ötlet

Bár úgy gondolom, hogy az igazi kereskedő (másfél héttel húsvét előtt) már réges-rég ünnepire frissítette üzlete dekorációját, de ha bármi okból megkésett volna ezzel a tervével, akkor még most sincs túl későn. Egy kis barkácsolás túlórában és még elcsíphetők és megnyerhetők azok a vásárlók, akik az utolsó pillanatra hagyják az ünnepi vásárlást, legyen szó ajándékról, dekorációról vagy vendégvárásról.

Nézzünk akkor pár szenzációs megoldást húsvéti kirakatra és displayre:

husveti_uzletdekoracio.jpg

husveti_uzletdekoracio1.jpg

husveti_uzletdekoracio9.jpg

husveti_uzletdekoracio5.jpg

husveti_uzletdekoracio8.jpg

husveti_uzletdekoracio6.jpg

darling-3d-bunny-head-paper-art.jpg

És ha tényleg instant ötletre van szükséged, akkor:

husveti_uzletdekoracio3_1.jpg

[ 1. ] A leggyorsabb, ami tehetsz, hogy beszerzel pár óriás méretű csokinyulat (persze még jobb, ha valami tartósabb anyagból vannak a nyuszik, de csokinyulat találsz a leghamarabb) és zöld alapra helyezve, úgy ülteted be őket a kirakatba, hogy mind, a próbababákat nézzék. Miért? Mert így a húsvét téma egy szuszra letudva és mert (mint ahogy itt már írtam) a tekintet, vezeti a tekintetet. Minden járókelőt érdekelni fog, hogy mit néznek azok a nyuszik. Vagyis öltöztesd a próbababát a legjobb termékedbe!

husveti_uzletdekoracio2.jpg

[ 2. ] Vagy válassz itt egy nyuszi sablont. Készíts belőle pár darabot, fehér papírból, minél nagyobb méretben. Majd a fülei belsejébe ragassz mintás lapokat. Illeszthetsz még a farkuk helyére színes pom-pomokat is, aztán Szórj zöld papírforgácsot alájuk és máris kész a visszafogott, de mutatós húsvéti kirakatdekor.

husveti_uzletdekoracio10.jpg

[ 3. ] Ne csak a kirakat síkjában gondolkozz! Használd a függőleges teret is! Végy pár fehér tojást, törd be a tetején, öntsd ki a belsejét és tisztítsd meg! Szerezz be apróbb (akár mezei) virágokat és pár szép szalagot. Hajtsd félbe a szalagot és a közepénél ragaszd a tojáshoz. Állíts bele egy szép csokrot és önts pár csepp vizet a tojáshéjba (vagy még jobb ha vizes zsebkendőt teszel a tojások aljába). Függeszd fel a tojásokat egy vastagabb ágra, amit a plafonról lógatsz le. Vagy egyszerűen tegyél erősebb ágakat, egy nagy vázába, a kirakat egyik felébe (mellé szépen elhelyezve a termékeidet) és arra akaszd fel a "tojás-csokrokat".

- képek forrásai és még több ötlet: pinterest.com/boltberendezo/husveti-uzletdekoracio -

10_uzletdekoracio_billboard_310x250.png

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr517301479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása