Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Vagány pop up bolt berendezés, csupán 5 kellékből [VIDEO]

2013-ban végeztem egy egyetemi kutatást arról, hogy milyen is a jó pop up bolt berendezés. Akkor sikeresebb, ha minél több inger éri az üzletben a vásárlót (zene, illatok, fények, vibráló színek stb.), vagy akkor, ha nagyon visszafogott, puritán, abszolút funkcionális, ahol igazán a termék kerül előtérbe? Hogy mi lett a kutatás eredménye? Ha kíváncsi vagy, olvasd el itt!

popupshop220.png

Nos, az alábbi videón egy így készült felvételt láthattok a palenta 220 jóvoltából. Egy üres, kis alapterületű üzlet dekorálását, mely akár egy fél délután alatt is elkészíthető. Így lesz egy kihasználatlan helyiségből, egy nap alatt, népszerű pop up bolt.

Jah, és a lényeg: a teljes megvalósításhoz csupán 5 féle eszközre/ bútorra van szükség. Mennyi lehetett a büdzsé? Lássuk csak:

  • 3 tekercs fekete szigszalag (kb.) 300 Ft.
  • 2 db munkapad, asztallappal (kölcsönkért vagy max.) 25.000 Ft
  • 2 db műanyag tároló doboz (IKEA-s) 5.000 Ft
  • 1 db fogas (kb.) 3.000 Ft
  • 20 db vállfa (kb.) 2.000 Ft

Na jó és még:

  • + dekor: képkeret (kb) 2.000 Ft
  • és szögek a falba, akasztóként (maradék vagy kb.) 400 Ft

Vagyis a lenti, ötletes és hiper egyszerű pop up bolt berendezése kihozható kevesebb, mint 36.000 Ft-ból.

Ha ilyen olcsó és ilyen egyszerű, mitől lett mégis ilyen vagány? Mert meglepő és egyedi. Olyan koncepció köré épült, amilyet nem látni minden nap. És ez a lényeg. Meghökkent, szórakoztat, újat mutat. Ettől működik egy pop up boltbelső.

Kíváncsi vagyok Nektek, hogy tetszik.

Te is szeretnél pop up boltot nyitni, csak nem tudod, hogyan fogj hozzá? A Pop up boltok kézikönyvében részletes útmutatást találsz!

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr527472344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása