Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Üres kis üzletből design díj nyertes kávézó

Folytatódik a kis alapterületű üzlet átalakítása sorozat a blogon. Korábban már olvashattatok egy mini cipőbolt fantasztikus (újjá)születéséről, most jöjjön egy mini kávézó története.

A helyszín Auckland, Új-Zéland. Az üzlethelyiség egy parányi méretű, eredetileg boltnak szánt ingatlan. A kivitelezés ideje kb. 8 hét, a büdzsé kerete pedig kb. 7.000.000 Ft nak megfelelő összeg volt. Ebben benne vannak a gépek, a hűtőpultok, burkolatok, vezetékek újrahúzása, berendezés stb.

A kreatív csapatnak olyan helyeken sikerült faragnia a kiadásokon, mint hogy a csöveket vörös réz színűre festették (eredetileg ezek műanyagból készültek), régi ládák léceit használták az egyedi polcokhoz, a benti óriás logót saját kézzel vonták be gyapjú fonallal stb.

designsponge-ba-9-27-toni-after5.jpg

Az eredmény olyan nagyszerű és szembetűnő lett, hogy a pici kávézó (vagyis inkább bár és "ebédlő") két design díjat is elnyert (BEST és RED díjakat). A design a Material Creative érdeme.

Előtte:

designsponge-ba-9-27-toni-before1.jpg

Az üzletet berendezők először a logót és arculatot tervezték meg, aztán jöhetett pár karakteres elem meghatározása, ami köré végül kialakíthatták a teljes designt. Arra törekedtek, hogy kis kávézóként is meghatározó és egyedülálló legyen a hely.

Utána:

010_exterior.jpg

004_shelving_detail.jpg

designsponge-ba-9-27-toni-after6.jpg

- források: designsponge, bestawards -

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr917664276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása