Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

A 10 legszuperebb ingyenes 'stock photo' oldal

Te használsz az üzletedben képeket? Úgy értem, a feliratokon, reklámtáblákon kívül vagy esetleg épp azon szerepelnek képek is? Tudtad, hogy a képeknek rendkívül nagy erejük van a vevő csalogatásban? Azt a klisét gondolom biztos hallottad már, hogy kutyával és babákkal bármit el lehet adni. De azért ezen túl is vannak még lehetőségek. A grafikai és képi elemek kiválóan fel tudják hívni a figyelmet egy-egy termékcsoportra.

Használj olyan képeket, melyek jól kiegészítik az adott fantázia világot, történetet és témát, amit a boltodban, a kirakatban vagy egy displayen teremtettél. Vagy olyanokat melyek biztosan pozitív érzelmeket keltenek. Az előző két példa mellett a hegyvidékes, tavas-folyós vagy épp tengerparti táj mindig jolly joker. A megfelelõ kép kihelyezése 17%-al növelheti az adott display eladási teljesítményét.

mfkwau03ep.png

Mutatom a 10 legjobb ingyenes oldalt ahonnan jogtisztán tölthetsz le és szabadon használhatsz fel csodaszép, nagy (nagyon nagy) felbontású fotókat:

---

10. Picography

Lifestyle fotók, könnyen navigálható rendszerben, nagy felbontásban. Több száz kép, igény szerinti felhasználásra.

9. Magdeline

Válogatott, igényes stock fotók. Keresés kategóriák vagy akár meghatározó színek szerint is.

8. Gratisography

Hetente megújuló adatbázis. Néha kicsit humoros, néha groteszk képekkel. Ha meghökkentő és/vagy különleges képeket keresel.

7. Unsplash

10 naponta, 10 új fotó, ami felett szabadon rendelkezhetsz. Nagy felbontás, szabadszavas kereső, varázslatos képek.

6. Life of Pix

Nem csak szabadon felhasználható, óriás felbontású, hangulatosan szép képeket, de számos ingyenes videót is találsz itt.

5. Re:splashed

Több mint fél ezres adatbázis web és design projektekhez. Kulcsszavas keresés.

4. Getrefe

Gyünyörű, magas minőségű fotók, de kicsit nehezen kereshető adatbázis. Többnyire életképek és városképek.

3. Jay Mantri

Mesés csendéletek és beszédes tájképek. Könnyen navigálható és könnyen magával ragad.

2. Pexels

Szuper adatbázis. Fotói sok félék. Több perspektívából, más-más szűrővel. Szabadszavas keresővel.

1. Stocksnap.io

A legkedvencebb. Nagyon szeretem. Egyszerű keresni, mesések a fotók. Naponta 10-20 képpel frissül. Órákig tudnám nézegetni őket. Sokat használok is tőlük.

---

Persze, ha a bolti környezetbe sehogy sem passzolnának nagyobb poszterek, kifeszített vászon képek vagy képes táblák, akkor semmiképp se erőltesd bele. Viszont szórólapokon, hirdetésekben is nyugodtan használhatsz a fenti adatbázisból képeket!

Ha még több eladáshelyi, vásárlásösztönző megoldásra, ötletre, tanácsra lenne szükséged, itt megtalálod, amit keresel!

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre!

*stock photo: Előre elkészített képek, melyeket nagy számban tesznek elérhetővé, korlátozott vagy szabad felhasználásra. Ügynökségeken keresztül megvásárolhatóak, akár sok százszor is eladhatóak. A fenti példák, mind ingyenes letöltő oldalak, de a képek pontos felhasználhatóságáról adott oldalon javasolt tájékozódni.

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr27809406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása