Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

3 ok, hogy miért nyiss pop up boltot az ünnepek idején

Még mindig nincs késő, ha Te is részesedni szeretnél a nagy ünnepi költésből. Bár a pop up bolt nyitáshoz jól átgondolt stratégia és nem kevés szervezés szükséges, de ha ügyes vagy még idén prezentálhatod termékeidet egy új(abb) üzletben. 

tictail-1.jpg - kép forrása: http://www.coolhunting.com/-

Köztudott, hogy a boltok nagy része november,- decemberben realizálja a legnagyobb forgalmat. Légy bátor, gondolj nagyot és tarts velük! A.) Keress egy elhagyatott, üres kis üzletet egy forgalmas, gyalogosok által is könnyen megközelíthető helyen és vágj bele. B.) Ha ez túl nagy húzás lenne az év végére és már nincs rá kapacitásod, akkor keress egy számodra szimpatikus üzletet, és próbálj meg kooperálni velük! Alakíts ki boltot-a-boltban!

1. Mindkét lehetőséggel elérhetsz régi és új vásárlókat is!

Ha ügyesen kommunikálsz a régi vevőid felé és ha megtalálod a megfelelő helyet az új (kis) üzletnek, akkor igazán nagy forgalomra számíthatsz. Ha eddig webshopból értékesítettél, de most élőben is megmutatod magad, akkor használd ki az alkalmat és zsebeld be a visszajelzéseket! Figyeld meg, hogyan reagálnak a vevők a termékeidre! Mi tetszik nekik, mi nem, mit keresnek, ami esetleg még nincs nálad. A szerzett tapasztalatokat építsd be a jövő évi stratégiádba!

2. Tesztelj új promóciós megoldásokat!

Van egy-két új reklám ötleted? Szeretnél tesztelni egy mini marketing stratégiát? Itt az alkalom! Készítsd elő a terveket és nézd meg, hogy melyik milyen sikert arat a vásárlók körében. Legyen szó, kedvezményről, villám akcióról, szórólapról, online kuponokról vagy eladáshelyi megállító tábláról, csak rajtad áll. TIPP: hozz létre VIP klubot vagy kínálj extra szolgáltatásokat a pop up boltba betérőknek, hogy hosszútávú vevőiddé váljanak!

3. Ragadd meg az ünnepi zsongás varázsát!

Ilyenkor mindenki siet és próbál mielőbb mindent beszerezni, letudni a nagy bevásárlást. Segítsd a vevőidet, ahol csak tudod. Ajánlj, adj tanácsokat, könnyítsd meg a döntést! Ugyanakkor ne feledd, a limitált ideig elérhető termékeket, jobban viszik a vevők! Ez az egyik vonzereje a pop up boltoknak is, amit az ünnepi szezon csak még jobban felerősíti!

Hajrá!

u.i.: Ha nem tudod, hogyan is fogj hozzá: akkor ez a gyorstalpaló, útmutató Neked íródott!

pop-up-bolt-kezikonyv.png

u.u.i.: Online pop up bolt példáért ugorj be ide!

snappa-1446803998.png

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt a Facebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr58082144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása