Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Így változik a gyerekszoba 30 hónap alatt

Ez egy rendhagyó poszt lesz. Boltról most szó sincs, kizárólag a berendezés a téma. Na és persze a család :) Nem titok, hogy a Boltberendező, az első kisfiammal otthon töltött hónapok alatt született meg. Azóta rengeteg minden változott és folyamatosan változik körülöttünk. A Boltberendező csapatba például már egy újabb baba is született, sőt jelenleg is úton van még két csemete. Egyikük épp az én pocakomban tölti utolsó heteit. Nagyon várjuk már az érkezését.

Bővül tehát a család és ez többek közt azt is jelenti, hogy nem csak az üzletek berendezésére kondenctrálunk jelenleg, de saját otthonunk is megszépül, átalakul. Mielőtt a legkisebb, úton lévő gyerkőc szobájába kalandoznánk, megmutatom Nektek, hogy hogyan változott nálunk, a "nagytesó" szobája az elmúlt 30 hónap során. 

-2. hónap

Az eredeti koncepciót, álmokat, terveket, kb. 30 hónapja, a Polyvore-on próbáltam moodboard szerűen összefoglalni. Ilyesmi hangulatot, színeket, mintákat szerettem volna kialakítani.

74eace725e5d1773886c3f8b9690a7c3.jpg

1. hónap

Persze a nagy tervek többnyire csak tervek maradnak és a pénzkeret, idő és hozzáférhetőség sokszor határokat szab és más, módosított irányba tereli a megvalósítást. Kisfiunkat születésekor végül a következő szoba várta.

88ddf3d60acf3a62f3106a39114f049d.jpg

3611c7501423b05b9d6cd81796eac89e.jpg

4499038dad72fba633aab14664ac5068.jpg

A falmatricák saját tervezésűek és gyártásúak. A türkiz polcon az előző adventre készített papírerdő figurái díszelegnek. A pelenkázó-komód ikeás hack, nagyapó jóvoltából. A szopatós sarok, pedig igen, valóban elég kezdetleges volt még.

11. hónap

Ahogy cseperedett a gyerkőc, a szoba is kezdett vele nőni. Egyre több tárolóra volt szükség a játékoknak. Az ágyat lejjebb állítottuk és végre volt idő az üres hátsó fal dekorálására is. (Falmatricák megint csak saját kezűleg.) A dekoráció színeinek módosulásával pár sárga esőcsepp is narancs színűre váltott a falon.

fullsizerender.jpg

fullsizerender_4.jpg

fullsizerender_1_1.jpg

fullsizerender_3_1.jpg

fullsizerender_2_1.jpg

28. hónap

A babaszoba most kisgyerek szobává változott. Nem csak a kistesó érkezése, de az életkor is megkívánta már az átrendezést; a nagyobb játszó teret és a nyitott ágyat. A kis rácsos ágy, a kanapé illetve a pelenkázó a picúr szobájába kerül majd át, a többi bútor maradhatott. Így igazából csak egy szuper ágy (emeletes legyen, vagy sem - nagy dilemma volt) és egy praktikus, mutatós szerkény beszerezésére volt szükség.

TIPP: Az ikeás fekete szekrény eldöntve most tárolós padként funkcionál.

fullsizerender5.jpg

fullsizerender_1_2.jpg

fullsizerender_6.jpg

fullsizerender_3_2.jpg

fullsizerender_4_1.jpg

Ne maradj le a többi posztról sem, kövesd a Boltberendezőt aFacebookon vagy iratkozz fel a Hírlevélre!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr768871762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása