Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Zöldellő étterem bejáratok

Furcsa december elején látni, hogy az ország legöregebb tulipánfája milyen hatalmas virágbimbókkal van tele. Remélem a kesze-kusza időjárás ellenére tavasszal ismét megörvendeztet majd minket meseszép pompájával. Sokkal inkább az örökzöldek ideje lenne a mostani, mint sem a virágzó fáké vagy az érő málnáké. Ha tél akkor zöld(fenyők). Vagy kopár fák. İgy szoktuk meg. És ha étterem? Akkor kopár vagy zöld? Mármint a bejárat? Mert sok helyen sajnos kopár. Valószínűleg azért, mert legtöbbjük utcafrontról nyíló üzlet. Könnyebb tehát üresen hagyni a külső teret. Főleg akkor, ha nincs terasz az étterem előtt. Pedig mennyivel csalogatóbb, barátságosabb egy zöldellő bejárat. A természetes alapanyagok és friss ízek hírnöke.

Elég pár apró vagy nagyobbacska növény. Beépítve, vagy akár szinte eltrlaszolva az ajtót. Katonás sorba állítva, vagy felfuttatva.

zöldellö_étterem_bejáratok6.jpg

zöldellö_étterem_bejáratok7.jpg

zöldellö_étterem_bejáratok2.jpg

zöldellö_étterem_bejáratok1.jpg

zöldellö_étterem_bejáratok5.jpg

zöldellö_étterem_bejáratok3.jpg

zöldellö_étterem_bejáratok4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr696946463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása