Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

Lehet túl csíkos egy boltbelső?

Persze. De nem ezek a boltbelsők. Ok, aláírom, hogy a sok-sok csík talán kicsit eltereli a figyelmet a termékekről. Ugyanakkor, ha így is harmonikus tud maradni a boltberendezés, nagyon erős karaktert adhat az üzletnek. A csíkok a falon alapjában a tagolást segítenék, a különböző részlegek, termékkörök elkülönítését. A csíkok a padlón, pedig a vásárlók célszerű haladásának irányát hivatottak jelezni. Mármint abban az esetben, ha loop-ként használják őket. Ám amennyiben dekorációs elemként vesznek részt, a színes vagy éppenséggel fekete-fehér egyenesek, a bolt életében, akkor sokkal inkább a szórakoztatás szerepe jut nekik.

Kate Spade boltjaiban a csíkok szinte már védjegynek számítanak.

csikos_boltberendezes.jpg

csikos_boltberendezes1.jpg

De nem csak ruhaboltok kaphatnak merész vonalakat. Joghurtozók és fagyizók is lehetnek lent és fent is csíkosak.

1312945817-image-6-333x500.jpg

csikos_boltberendezes8.jpg

csikos_boltberendezes3.jpg

A lakberendezési boltoknál külön fejezetet érdemelnek a festett vonalak, legyen szó visszafogott vagy határozott csíkozásról.

csikos_boltberendezes9.jpg

Ha már az élénk csíkoknál tartunk, a 4010 Telkom üzlet sem fogta vissza magát, és milyen jól tette.

csikos_boltberendezes2.jpg

Merész húzások, az biztos, de nem kell félni tőlük. A megfelelő matricával (közepes tapadású, visszaszedhető fólia) ma már bármelyik üzlettulajdonos kipróbálhatja hatásukat, akár csak egy-egy kampány erejéig.

....................................................................................................................................................

Ha még többet szeretnél tudni a boltberendezés világáról, iratkozz fel a hírlevélre!

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr86955293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása