Boltberendező Blog

Értékesítés ösztönzés vásárlásélménnyel

My panda - építészeti ékszer(bolt) Tokyo-ból

Na így kell a plaza-k reklámzajából kitűnni.

Alapjában úgy gondolom, hogy egy kicsi, saját üzlet esetén sokkal több lehetőség van arra, hogy egyedi és különleges atmoszférát alakítsunk ki. Hogy karakteres, emlékezetes boltot vezethessünk. Hiszek benne, hogy egy kis kreativitással, akár kisebb büdzséből is, (na jó, kis segítséggel) a tulajdonosok is ki tudnak alakítani látványos és sikeres üzletberendezést.

Az alább bemutatott boltnak se a mérete, se a berendezésre fordított költségkerete nem mondható kicsinek. Nem is saját, utcafrontos térben, hanem egy nagy plazaban kapott helyett. Onnan kiemelkedni pedig nehéz. Ugyanazok az óriás üvegfalak minden emeleten. Hacsak nem ismerjük már a helyet, mint a tenyerünket vagy nézzük meg a térképet, sokáig vadászhatunk egy adott boltra. Ha nem elég feltűnő a reklámtáblája, akkor minden kirakaton be kell néznünk, hogy megtaláljuk.

Úgy tűnik a My Panda, Tokyo-ban nem volt rest felfogadni egy kitűnő építészmérnök csapatot és befektetni egy egyedülálló designba, hogy valami igazán különlegeset alkosson. Feltűnő? Az biztos. Szerintetek megérte vagy megérte?

my_panda.jpg

Házra emlékeztető, két részből álló front. Ablakokkal, melyek kirakatul szolgálnak és paddal, melyen megpihenhetünk. A belső, sárga oldalban a pénztár is helyet kapott. Egy-egy ruhafogas végén, kör alakú tükrök. Elég, ha szembeáll velük a vevő és már is láthatja, hogy hogyan állna neki egy-egy adott darab, anélkül, hogy felpróbálná azt. És a cégtábla? Az nincs. És a márkajelzés, logó? Az csak a boltban, belül. De igazán átgondolt helyen. Ha a kíváncsiskodó járókelők benéznek, pont egy óriáspandát pillanthatnak meg, a bejárattal szembeni falfelületen.

- forrás: designboom.com -

A bejegyzés trackback címe:

https://boltberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr677102391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása